windows 10 korting

de slag kunt. De korting is niet van toepassing op belastingen, verzendkosten of andere kosten. Mogelijk zijn andere uitsluitingen en beperkingen van toepassing. De site biedt de lezers van TechPulse speciaal het volgende aan: met de discount-code techpulse15 kunnen zij een extra karting krijgen van 15 procent in de categorie software. Xbox-consoles, -games en -accessoires, office-software en apps, geldig op in aanmerking komende producten tot 31 december 2019, zolang de voorraad strekt.windows 10 korting

Microsoft, windows 10, home of Professional, downloadbare versie. Heb je de up-to-date versie van Windows al op jouw computer? Ga voor het nieuwste van het nieuwste en schaf. Download gratis, windows. Education, eeuwigdurende versie, speciaal.

Het aanbod is wel beperkt geldig! Vrijdag zal de laatste dag zijn dat een gratis upgrade naar het nieuwste kortingskaartjes circus renz maastricht besturingssysteem van Windows mogelijk. Windows 10 is tijdelijk verkrijgbaar als gratis upgrade voor in aanmerking komende apparaten met Windows 7 en Windows.1 (inclusief apparaten die je al hebt). Voeg de kortingcode toe aan het winkelkarretje om zo meer te sparen! Niet geldig voor eerdere bestellingen of aankopen; niet overdraagbaar of op andere wijze inwisselbaar voor contant geld of actiecode(s).

Windows 10 korting
windows 10 korting