40 korting ns international

voor 3 medereizigers. Opgelet: deze kaart is strikt persoonlijk! Zo kunt u in de periode van 01 juni t/m voor een minimaal tarief naar deze Duitse bestemmingen reizen per ICE International. Extra voordelig voor 65-plussers, iedereen van 65 of ouder krijgt tot meer dan 50 korting op de prijs van Dal Vrij. Profiteer van 8 verschillende aanbiedingen te bestellen t/m 04 maart en te gebruiken t/m Bestellen kan via: /Treinpakkers, superdal Dagkaart (februari 2018 doordeweeks een dag goedkoop met de trein? Kinderen reizen met de normale trein in Belgi gratis (per volwassene maximaal vier kinderen in Nederland betaal je 2,50 euro (t/m 11 jaar). In het weekend reis je goedkoop met een weekend retour.

Nog meer voordelen, je checkt zorgeloos in en uit. Ook het Superdagretour en Weekendretour. Automatisch opladen activeren (alleen na bestelling bij webwinkel en indien dit niet met de kaart is aangevraagd). Sommige kaartautomaten verstrekken bij scannen van een abonnement gratis een kaartje; dit is het geval bij het. Betaling gebeurde met munten of een bankpas. De mogelijkheden gerelateerd aan de persoonlijke en anonieme OV-chipkaart zijn afhankelijk van: Of het een persoonlijke of anonieme OV-chipkaart is (Altijd Voordeel Maand kan alleen op een persoonlijke kaart geladen worden). 9 Een anonieme OV-chipkaart.

Vans korting glamour
Korting tv gids

Voor een papieren kaartje binnenland moet men selecteren "Ik heb geen OV-chipkaart dan "Losse kaartjes". De automaat gaf geen wisselgeld terug maar wel kon men op de knop 'overbetaling' drukken indien men geen gepast geld had, maar dan betaalde men wel te veel. Vaak stonden de automaten op een paal rug aan rug. Extra voordelig voor 65-plussers, iedereen van 65 of ouder krijgt tot meer dan 50 korting op de prijs van Dal Vrij. Uw abonnement kunt u binnen een uur na het betalen van uw bestelling ophalen bij de kaartautomaat. Xerox, die verkocht is aan Affiliated Computer Services, Inc.