body worlds korting

je op de wereldberoemde tentoonstelling ziet staan. Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief en ontvang ook body worlds korting! In de nabije omgeving zijn diverse in- en uitstaphaltes voor autobussen). Het weefselvocht wordt vervangen door reactiekunststoffen, zoals siliconenrubber.

Wat dat precies is? Hoe komen al deze lichamen in de tentoonstelling? Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Je maakt eigenlijk een fascinerende reis door het menselijk lichaam! Bij plastineren wordt er eigenlijk ook een soort plastic gebruikt om de lichamen intact te houden. Let op: tickets zijn alleen via deze website verkrijgbaar en niet in de anwb-winkel. De expositieruimte bevindt zich tussen de Dam (2 minuten lopen) en Centraal Station Amsterdam (5 minuten lopen waar treinen, trams, metros en bussen stoppen.

Daarvoor moet je toch echt zelf de expo bezoeken. Meer dan 200 anatomische preparaten van echte menselijke lichamen tonen de complexiteit, de veerkracht en de kwetsbaarheid van het lichaam. De tentoonstelling staat tegenwoordig permanent in Amsterdam, getiteld body worlds: The Happiness Project. Oude mensen en jonge mensen, zelfs baby's zijn er te korting ici paris nl vinden. Alle lichamen en organen zijn geplastineerd, een techniek die in 1977 is uitgevonden door dokter, wetenschapper en anatoom Gunther von Hagens. Je lichaam wordt dan geplastineerd en in een behaalde houding neergezet. Door plastinatie is het mogelijk de binnenkant van het menselijk lichaam op een unieke manier te bekijken.