korting phantasialand kruidvat

Wintertraum biedt voldoende mogelijkheid om te genieten van winterse kostelijkheden, zowel bij de kraampjes in het park als in de diverse restaurants die je in Phantasialand zal ontdekken. Bereikbaarheid, wie voor het openbaar vervoer kiest, kan gerust met de trein naar Phantasialand. Naast actie en avontuur in de attracties komt de maag ook niets te kort in Phantasialand. Vanuit Brussel of Antwerpen ben je op 2 uurtjes aan het pretpark. Met de auto vanuit Belgi is het zeker doenbaar. Voor iedereen toegankelijk, we willen graag dat iedereen zich thuis voelt tijdens een bezoek aan Phantasialand, ook bezoekers met een beperking.

Zowel adrenalinejunks als nieuwsgierige ontdekkingsreizigers en kleine avonturiers: In Phantasialand is voor ieder wat wils! Op drie waterattracties na, zijn namelijk alle attracties gedurende de winter gewoon geopend. De bekendste thrill attracties, waar je haar écht van gaat recht staan, zijn.a. Om je een idee te geven: vanuit Hasselt doe je er minder dan 1,5 uur over.

Artis korting zoo antwerpen
Like flo jurk korting
Christine le duc korting
Anwb korting op reizen

Kortom, geen excuses mogelijk voor een heerlijke familie uitstapje! Alleen in Phantasialand beleef je achtbaanplezier zelfs als de temperatuur onder de nul graden uitkomt en stap je gewoon in een winterse wildwaterbaan. Ook voor op maakt gemaakte arrangementen moet je in Brühl zijn! More expensive than a regular ticket. De attracties garanderen pure actie en pret! Raik is de snelste familie-boomerang ter wereld. Bovendien denken ze ook aan rolstoelgebruikers, mensen met een handicap, begeleiders en zwangere vrouwen: zij kunnen rekenen op voordelige inkomprijzen. Attracties, alle attracties in Phantasialand werden opgebouwd rond zavvi kortingscode maart 2019 zes themagebieden: Fantasy, Deep in Africa, Berlin, Mexico, Chinatown en Mystery. Bij het vallen van de avond mis dan vooral Tiempo de Fuego in themawereld Mexico niet! Aanbieders als Travelbird, Groupon, Social Deal en Dagtickets zorgen vaak voor erg leuke deals.