velux kortingsactie 2019

Brochure en prijzen velux, afmetingen van de velux vensters. Vervang uw dakvenster, wij helpen u graag verder met onze handige vervangingsconfigurator. Korting geldig voor maximum 4 velux dakvensters voor hellende daken per huishouden en tot 4 zonneschermen op zonne-energie voor velux platdakvensters per huishouden.

Afmetingen van de velux dakvensters, platdakvensters velux bestaat ook voor platte daken. Van Wentelende (type GGL, GGU) tot uitzetbare dakvensters (model GPL, GPU velux is al 70 jaar de expert in dakramen voor hellende daken.

velux kortingsactie 2019

Bij heel wat gelegenheden worden er kortingen gegeven op producten of combinaties van producten. Of u nu een dakvenster met standaard afmetingen of op maat zoekt, u kan uw keuze maken dankzij ons maatoverzicht. Ontdek de vakman bij u in de buurt of vraag een gratis offerte. Uw gegevens worden niet gedeeld met derden. Een combinatie van verschillende dakvensters? Jaarlijks herziet de overheid het premiestelsel en past dit aan waar nodig. Deze fiscaal voordelige maatregel geldt voor renovatie- en herstellingswerken van een privéwoning, op voorwaarde dat: die uitsluitend wordt gebruikt als privéwoning (of slechts een bijkomstig gedeelte ervan dient om uw beroep uit te oefenen) die minstens 10 jaar geleden voor het eerst in gebruik werd. Hier verschijnen de verdelers op een kaart van uw regio met een handige legende die aangeeft welke producten uit ons gamma ze verkopen. SSL rolluiken cashback actie 2018 tot 30 november via promolife.