albelli korting fotoboek xl

al het voornemen gemaakt om wat overtollige pondjes te doen verdwijnen, maar nog steeds geen resultaat? Het fotoboekprogramma van albelli biedt je alle creatieve ruimte die jij nodig hebt om een fotoboek te maken. Kies zelf je foto-indeling en sleep de fotos eenvoudig naar de plek waar jij wilt.

Een fotoboek maken van topkwaliteit, in september 2015 heeft de Consumentenbond ons uitgeroepen als best geteste aanbieder van fotoboeken. Verzamel je mooiste fotos, installeer het gebruiksvriendelijke fotoboekprogramma of download de app voor Smartphone of voor iPad en start direct met je eigen fotoboek maken! Albelli zorgt er met het nieuwe ontwerpprogramma voor dat je jouw creativiteit volledig de vrije loop kunt laten. Niet enkel jijzelf zal plezier beleven aan je fotoboeken, maar ook je kinderen of zelfs je kleinkinderen. Zelf een fotoboek ontwerpen, een fotoboek ontwerpen is erg leuk om te doen. Jouw fotoboek wordt professioneel gedrukt op 200-grams papier. Je eigen online fotoboek maken is makkelijk, echt heel makkelijk. Uiteraard kun je er voor kiezen om deze kant en klaar te kopen, maar in een tijd dat alles draait om personaliseren maak je deze natuurlijk gewoon zelf.

Albelli korting fotoboek xl
albelli korting fotoboek xl

Online fotoalbums samenstellen, zelf online een fotoboek samenstellen is een leuke bezigheid, maar het is nog leuker om het samen met je partner, vrienden of kinderen te doen. Het laatste van 22 jan, onbruikbare spullen en prullen: dit doe je ermee! Het is weer tijd voor een nieuw blog uit onze blog-serie: Alles over Las Vegas, "the city that never sleeps"! Fotoboek laten afdrukken, een fotoboek laten afdrukken door albelli gebeurt met eersteklas kwaliteitspapier. Lees meer 28 dec, game on! Het is aangeraden om eerst te kiezen welk soort fotoboek je wilt maken. Tijdens de solden heeft vrijwel elke winkel aantrekkelijke kortingen en promos. Bekijk hier aan welke hoogwaardige kwaliteitseisen je fotoboek voldoet. Ook kun je teksten opmaken en je fotos zelf bewerken.