albert heijn restaurant aanbieding

: De actie start op maandag Restaurants nemen volle spaarkaarten in tot. Ieder jaar organiseert Albert Heijn de Restaurantactie waarmee je voordelig uiteten kunt. Een gezellig diner met vriendin, heerlijk eten bij kaarslicht met een geliefde of met het hele gezin eten voor weinig geld? Nederlands grootste en unieke spaaractie voor restaurants ooit voor een leuk avondje uit met: Albert Heijn in de omgeving Midden- West-Brabant: Raamsdonksveer, Oosterhout, Made, Breda, Waalwijk, Kaatsheuvel, Gorinchem, Wijk en Aalburg, Almkerk, Sleeuwijk, Dongen, Tilburg. Ze krijgen minstens zes gasten per dag binnen die ervan overtuigd zijn dat ze met bonnen kunnen betalen.,Als ik zeg dat ze die hier niet kunnen inleveren, krijg ik soms ook nog een slechte recensie op Iens. Kom alles te weten over de AH Restaurantactie waaronder informatie over hoe het werkt, hoeveel zegels je moet sparen voordat je een volle spaarkaart hebt, de deelnemende restaurants, hoe je een diner reserveert en wanneer de AH Restaurantactie plaatsvindt in 2019. Heeft u nog AH Restaurant Vouchers?

Met de, albert Heijn Restaurantactie ontvang je bij inlevering van een volle spaarkaart het 2e driegangenmenu of lunch gratis bij én van de deelnemende. Etos acties bestel je ook via.nl, samen met je andere boodschappen. Vandaag besteld, morgen in huis.

Kwik fit apk aanbieding
Kinepolis utrecht aanbieding

De 10 korting booking AH Restaurantzegels kunnen ook worden gespaard wanneer er online boodschappen worden gedaan. . Wie via de AH-website zoekt naar een restaurant waar met korting gegeten kan worden, wordt doorgestuurd naar het algemene gedeelte van Iens. Cookies kunnen worden gebruikt om advertenties te tonen en artikelen aan te bevelen op die aansluiten op jouw interesses. De reservatie moet wel plaatsvinden binnen de uiterlijke reserveringsdatum die in de voorwaarden is gesteld van de AH Restaurantactie. Opgetekend door De Telegraaf. LET OP: De link van Iens is geldig t/m, daarna is het alleen mogelijk telefonisch of via onze site online te reserveren.

Hierdoor wordt de weg naar het restaurant toegankelijker voor gasten en kunnen mensen vaker verschillende keukens uitproberen. Met een volle spaarkaart van tien zegels, een zegel voor elke bestede 10, kregen klanten altijd een tweede gratis driegangendiner in een van de deelnemende restaurants. Gedurende de actie spaart u voor restaurantzegels in de supermarkt. De 2e persoon eet gratis als u kiest voor het seizoensmenu, niet bij a la carte. Hoewel de schaal ongekend is, zijn er voor o ns geen nieuwe inzichten uit voortgekomen.