hoe krijg ik korting op mijn ov chipkaart

reis je met een persoonlijke OV-chipkaart op saldo? U riskeert dan een boete van 50 plus de volle prijs. Reizen met korting is alleen mogelijk met een persoonlijke OV-chipkaart, dus niet met een anonieme OV-chipkaart. Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via. Altijd Korting is voor iedereen en is er ook als jaarabonnement Gegevens worden opgehaald.

De kaart kost 52,50 per jaar en voor 24,50 (2e klas) extra reizen 60 plussers met 7 keuzedagen vrij door Nederland. TIP : Op kun je in het transactieoverzicht bij Mijn OV-chipkaart zien hoe duur de ritten waren die je op saldo hebt gereisd. Extra kortingen bij OV-bedrijven, er zijn naast deze standaardkortingen een aantal extra producten die voor 65 ers interessant kunnen zijn. Deze korting gaat in vanaf de dag dat je 65 bent geworden.

hoe krijg ik korting op mijn ov chipkaart

Bovendien reis je doordeweeks met 40 korting buiten de spits. Je kunt altijd reizen in alle bussen (met uitzondering van Niteliners trams en metros in Nederland. Daarnaast heeft Syntus af en toe nog andere interessante acties. Kinderen hebben een eigen OV-chipkaart nodig zodra ze 4 jaar zijn. Weekend Vrij, met Weekend Vrij reis je onbeperkt in het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders. Daarmee kunt u vrij reizen op alle RET-lijnen voor bus, tram en metro, behalve op Metrolijn E vanaf Berkel Westpolder tot Den Haag Centraal en de BOB-bus. Of je nu in de spits reist, in de daluren of in het weekend. Dal Vrij, met Dal Vrij reis je onbeperkt buiten de spits, in het weekend en op feestdagen bij alle Nederlandse treinvervoerders. . Het OV-chipkaartsysteem kan dus niet nagaan of de kaarthouder recht heeft op korting. . Voor overige reizigers, het Altijd Korting maandproduct is voordelig als u voor meer dan 82,50 op saldo per maand reist. Uiteraard mag u nooit alleen met deze korting reizen. 9292 reist met je mee.