korting glowgolf schiedam

is net alsof je Alice in Wonderland binnenstapt! Glowgolf is op zichzelf al een aantrekkelijk tijdverdrijf voor een behoorlijk dagdeel, maar zeker in combinatie met Euroscoop,. De Glowgolf beleving wordt nog leuker als u gebruik maakt van onze speciale 3D brillen. Prijswaardig!" "Niet alleen de kinderen hebben genoten, maar ons hele gezin. Vandaag is het eindelijk zo ver! In de winter is het comfortabel warm en in de zomer zorgen de airco's voor een cool rondje golf. Het thema is World of Fantasy.

Wij zijn mega trots op deze prachtige vestiging en dat willen wij heel graag aan iedereen laten zien! Een ronde Glowgolf met vier personen duurt ongeveer 75 minuten. Dit maakt de beleving nog groter. Prijzen, prijs, volwassenen 8,25, kinderen (4 t/m 12 jaar) 7,25, kinderen (t/m 3 jaar) gratis, gezinsarrangement ( 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 12 jaar) 27,50, kinderen onder de 12 jaar dienen altijd onder begeleiding van een volwassene te spelen. Dan is een bezoek aan.

Ontzettend veel plezier gehad.". Deze actie korting legoworld loopt tot: 28 februari 2019. Nu zie je nog beter wat GlowGolf te bieden heeft! Wij openen onze deuren van onze nieuwe vestiging Glowgolf Schiedam, zegt Chantal Prins namens Glowgolf. Matig0, vreselijk0, type reiziger, gezinnen, stellen, alleen.