korting ov studentenkaart vakantie

geldige Collegekaart 5 korting op je Heineken Experience kaartjes. In totaal mag je dan 6 jaar van het studenten-OV gebruik maken voor je bachelor en master. NS Dagretour 19, slechts een NS Dagretour nodig? Het Openbaar Vervoer zou immers toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Kan ik mijn studenten-OV tijdelijk stopzetten? Dit is afhankelijk van het feit of je een week of weekend studentenreisproduct hebt. Wanneer moet ik mijn OV-studentenkaart stopzetten?

Studenten met een weekabonnement op hun OV -chipkaart kunnen tijdens de feestdagen niet gratis reizen en zullen slechts met 40 korting. Vakantie met korting, Amsterdam, Netherlands. Last Minutes Vakanties met korting!

Kermis haven kortingsbonnen 2019
Tuinidee brabanthallen 2019 korting

Hoe snel moet ik mijn diploma halen om de OV-studentenkaart als gift te krijgen? Als hemelvaart korting welkoop je een week studentenreisproduct hebt dan kan je gratis reizen op de doordeweekse dagen en met 40 korting in het weekend en op feestdagen. NS dagkaart actie (December 2018 er zijn regelmatig, nS dagkaart acties, waarmee reizigers een hele dag voordelig kunnen reizen. 20 korting op de lessen bij Chance 2 Dance! Er zit nog geen restitutie of automatische begrenzing op de OV chipkaart. Wat is een NS dagkaart?korting ov studentenkaart vakantie

Ontdek dé wereldstad van Belgi tijdens een 3-daags verblijf in een comfortabel hotel in het historische Brugge!
Er zijn twee soorten studenten OV -chipkaart: je kan een OV studentenkaart hebben met een weekabonnement of een OV studentenkaart.
Een weekend studenten OV -chipkaart werkt andersom.
Je reist in weekenden en in de vakanties gratis, maar reist doordeweeks met korting met het.
Waar krijg jij op vertoon van een Collegekaart of een CJP / Knaek studentenkortingsapp korting bij jou in de buurt?

Sushipoint roosendaal 10 euro korting, Philips korting tv, Loungeset kortingscode, Ti sento korting,