museumkaart korting 2019

de prijs lager zijn dan op de avond zelf. Zo laat het museum niet alleen zien wat voor treinen er nu over de Nederlandse spoorwegen rijden en hoe dit precies werkt, maar gaat het museum voor een groot deel ook over het verleden van de Nederlandse spoorwegen. Je stapt dan middenin het museum uit!

Museumkaart korting 2019
museumkaart korting 2019

Kortingsbon toepassen alieexpress
Kortingsbon ikdraag.nl
Zusss vest korting

Voor de paspartout die toegang geeft tot de musea die meedoen wordt vaak rond de 15,- gerekend. Hier hebben ze heel vaak leuke NS Aanbiedingen! Groupon is ook wel een goede site voor kortingskaartjes voor het Spoorwegmuseum. Ook is het Spoorwegmuseum tijdens schoolvakanties op maandagen geopend. is dat je er vele treinen kunt bewonderen en zelfs in attracties kunt gaan. Restaurant in het Spoorwegmuseum In het Spoorwegmuseum is het toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen, maar er zijn ook mogelijkheden om te eten en te drinken, zoals Restaurant De Remise en De Restauratiezaal. Je kunt een bezoek aan het Spoorwegmuseum ideaal combineren met een ander museumbezoek in Utrecht.

Je kunt bij het Rijksmuseum genieten van een heerlijke lunch of diner in het restaurant met vooral Nederlandse producten. Als je een brandende vraag hebt of hulp nodig hebt dan is Aviodrome te bereiken via het contactformulier, per mail en telefonisch. Code wordt verwerkt 7DD, deze Aviodrome kortingscodes werkte niet toen wij ze probeerden in februari 2019, je kunt de codes natuurlijk altijd zelf nog eens proberen, misschien hebben wij iets fout gedaan.