sauna friese woud korting

Informatie en Contact, waarom? Dit allemaal door gewoon een dagje sauna te boeken. Tijdens een wandeling door de Friese pasjes kom je bijzondere vogels tegen die je soms alleen in Friesland tegenkomt.

Mocht je niet uit de regio komen dan kan je natuurlijk een wellness resort boeken in combinatie met een hotel. In Friesland zijn diverse saunas te vinden waar je echt een dag er helemaal uit bent. Echt genieten in Friesland, de Elf steden, Friese wateren, rust en ruimte dat.a. Het zwembad is niet al te groot maar je kan er wel een paar baantjes zwemmen het restaurant heeft een vriendelijke bediening een goede keuze van de kaart. Meer dan 1000 aanbiedingen voor sauna en wellness in Nederland en Belgi. De Friese Wouden is een prachtig natuurgebied met houtwallen, heidevelden, grasland en een paar rustgevende beekjes. Sauna het Friese Woud ligt midden in én van de mooiste natuurgebieden van Friesland het Friese Woud. Voucher is geldig t/m Bestel nu, sauna's in Nederland, sauna's in Belgi.

Boijlerweg, boijl, nederland, openingstijden Sauna Het Friese Woud, maandag. Maak een tocht door de Friese wouden of wandel door de kleistreek. Met een aanbieding kan je er voordelig even tussenuit en kortingsbon zeelandtools genieten midden op het Friese platteland. Je betaalt maar 19,95.p. Sauna faciliteiten, bij Sauna het Friese woud vind je uitstekende sauna faciliteiten. Verder kun je er terecht voor diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen die je huid reinigen en verzorgen, ontspanningsmassages en hot-stone massages en lichaamspakkingen.