disney jaarkaart met korting

vertrek de benodigde documenten per aangetekende post opgestuurd te hebben, maar adviseren om de jaarkaart als E-voucher via internet te bestellen (zie hierboven). In Adventureland ga je op avontuur in het meest exotische gedeelte van Disneyland Parijs. Met dit E-ticket (geldig op alle dagen van het jaar, gedurende 12 maanden na aankoop) kun je direct naar binnen en hoef je niet meer in de rij te staan bij de kassa. Alleen en Infinity jaarkaart is 365 dagen per jaar geldig, de overige jaarkaarten hebben zogenaamde blockdagen. Meerdaagse tickets, of tickets als onderdeel van een arrangement, kunnen niet verrekend worden bij de aanschaf van een jaarkaart. In het Disneyland Park laat je de dagkaarten upgraden naar jaarkaarten bij Bureau Passeport Annuel. Socio-meter reviews, adult content 0, suspicious activity or malware 0, spam or abuse 0, other.

disney jaarkaart met korting

Uit eten met korting almere, Suitableshop kortingscode, Naturalis korting jumbo,

Het meest sprookjesachtige gebied is Fantasyland. De E-tickets ontvang je direct per mail zodat je niet meer in de rij hoeft te staan bij de kassa. Het magische pretpark opende haar deuren in 1992 en wordt sindsdien ieder jaar bezocht door miljoenen pretparkliefhebbers. Gebruik onderstaande zoekmachine en bekijk de beschikbaarheid en prijzen van alle 'room only' aanbiedingen in de Disney hotels, partner hotels en overige accommodatie rondom Disneyland Parijs. Er zijn diverse soorten jaarkaarten beschikbaar en je profiteert van vele kortingen en privileges. Tickets pagina (geldig voor een heel jaar op een willekeurige dag). .

Overzicht, disneyland Parijs biedt je de keuze uit vier soorten jaarkaarten: Discovery, Magic Flex, Magic Plus en, infinity. Ook na de upgrade blijft de originele einddatum van de jaarkaart hetzelfde. Bureau Passeport Annuel is iedere werkdag geopend van 10:00 tot 17:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 20:00 uur. Zo heb je de pas altijd op zak en kun je na aanmelding direct gebruik maken van de korting. Dat deuntje krijg je niet meer uit je hoofd! Om gebruik te maken van deze aanbieding, zul je drie nieuwe jaarkaarthouders moeten aanleveren binnen de geldigheid van het Bon Parrainage formulier. De optie is niet beschikbaar voor de Discovery jaarkaart.