reizen met korting studenten ov

weekendabonnement, u kunt kiezen voor een weekabonnement of een weekendabonnement. Dat gebeurt dus niet automatisch. Onder het nieuwe stelsel voor hbo en universiteit leenstelsel maakt het niet uit hoeveel u bijverdient. Wilt u later wisselen van abonnement, dan kan dat. Het moment van inchecken bepaalt of je de hele reis gratis of met korting reist. Doet u mbo 1 of 2? Als het inchecken is gelukt, hoor je een pieptoon en brandt er een groen lampje. Let op: Het studentenreisproduct is niet geldig op het nachtnet van bus-, tram- en metrovervoerders. In, mijn DUO kunt u zien op hoeveel maanden reisproduct u nog recht hebt. Dan reis je gratis.

Er zijn tijdens de meivakantie wel feestdagen waarmee je rekening moet houden. Hoe werkt in en uitchecken? En ook stads- en streekvervoerders willen niet dat persoonlijke OV-chipkaarten worden uitgeleend.

Als je uitstapt, check je uit. Zorg dan dat je voldoende (minimaal 10) saldo op je kaart hebt geladen. Wanneer je dus van plan bent om doordeweeks te gaan reizen is het aan te raden om voor genoeg saldo op je OV-chipkaart te zorgen. Dit zijn dus de data waarmee je rekening moet houden als houder van een OV studentenkaart. Check dan even ons volgende artikel: Wanneer is mijn studentenreisproduct geldig. In de Wet Personenvervoer 2000 is in een artikel zelfs bepaald dat misbruik van een vervoersbewijs is verboden. U leest er ook hoe het zit met reizen op feestdagen. Vrij reizen op Goede Vrijdag. Die voorwaarden gelden ook voor het studentenreisproduct.

Reizen met korting studenten ov
reizen met korting studenten ov

Pizza kortingscode dominos
Dierenrijk korting kruidvat
Kaartje met korting kopen ns