albert heijn treinkaartje actie

vanaf 18 euro.s. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met daarin een vouchercode-link. Bij de volgende stap wordt er gevraagd om je gegevens te controleren, voer nu de vouchercodes. Wees er snel bij, want opop! Reizen: 19 november t/m 30 december 2018. Met deze actie reist u goedkoop met de trein in de daluren en wordt een dagje uit weer aantrekkelijk gemaakt. Van deze treinkaartactie eens kennis te maken met deze trendy nieuwkomer.

Dit in tegenstelling tot een NS dagkaart waarmee je onbeperkt door heel Nederland mag reizen. Het goedkope treinkaartje van AH is zowel uitgeprint als op de Reisplanner Xtra App geldig.

Je e-tickets hoeven niet in- of uitgecheckt te worden. Op zaterdag en zondag is de NS Dagkaart daluren de gehele dag geldig. Product: NS Dal Dagkaart, winkel: Albert, heijn (online geldig: Daluren lopen van maandag t/m vrijdag voor 6:30 uur, tussen 9:00 en 16:00 en na 18:30. Wegens de populariteit van deze kortingsactie adviseren wij om tijdig het vervoersbewijs te bestellen bij je lokale. Tegen betaling van een toeslag kan je ook gebruikmaken van de Intercity Direct tussen Amsterdam Schiphol Airport en Rotterdam en de ICE International. Het is namelijk al vaker voorgekomen dat men zich vergist in de reisperiode, het aantal personen of de reisdagen). Volg exact dezelfde stappen en selecteer het aantal kaartjes dat je bij de AH hebt gekocht. Hier klik 70 procent korting kleding je het aantal te bestellen treinkaartjes aan en betaal je met iDeal. Bestellen, prijs: airmiles, prijs: 19 (zonder airmiles verkoopperiode: t/m zondag 25 november 2018. Helaas is het aantal vestigingen tot nu toe beperkt, alhoewel ze wel groeiende zijn! Albert, heijn goedkope treinkaartjes voor airmiles. Hierna krijg je de mogelijkheid om het treinkaartje te printen.