korting museumjaarkaart rijksmuseum

bedrijfsuitjes en veel meer. Toegestaan zijn: rolstoelen, elektrische (. Deze wachtrijen gelden voor alle bezoekers, behalve voor Patronen en Vrienden van het Rijksmuseum en mensen met een reservering voor een rondleiding, workshop, lezing of verhaal op zaal. U kunt niet op rekening betalen. Home » musea » gratis museum met museumkaart, museumkaart, de doorgewinterde museumbezoeker heeft een museumkaart. Touroperators wordt geen commissieregeling aangeboden. Bestaat er een commissieregeling voor touroperators? Kan je aan de kassa toegangstickets voor een andere dag kopen? Daarom is het altijd handig om kort voor uw bezoek een e-ticket Rijksmuseum aan te schaffen. Hemelvaartsdag is het Rijksmuseum geopend van.00 tot.00. U kunt hiermee direct gratis naar binnen. De maximale groepsgrootte met een Rijksmuseum-rondleider is ook 15 personen.

Openingstijden en prijzen - Bezoekersinformatie - Rijksmuseumkorting museumjaarkaart rijksmuseum

Deze wachtrijen gelden voor alle bezoekers, behalve voor Patronen en Vrienden van het. Rijksmuseum en mensen met een reservering voor een rondleiding. Ontdek dat er oneindig veel meer te zien is dan de Nachtwacht van Rembrandt. Korting op rondleiding, rijksmuseum, amsterdam.

Ipad pro 2019 korting, Margriet winterfair 2019 met korting kaartjes, Reizen met 40 korting ns,

Bezoekersinformatie, wanneer is het museum geopend? Als u voor het Rijksmuseum Amsterdam online tickets heeft gekocht kunt u deze een jaar lang op elke willekeurige dag gebruikt worden. Alle gevonden voorwerpen kunt u bekijken via iLost. Ja, bij de kassa van het Rijksmuseum kunt u een Museumkaart kopen. De drukste maanden in het Rijksmuseum zijn over het algemeen ieder jaar de maanden april, mei en begin augustus. Het personeel van het museum is op de hoogte van de Autipas.

Pink or blue 5 euro korting
Gaiazoo korting kruidvat
Smartphonehoesjes kortingscode 2015
Libelle zomerweek 2019 met korting