sushi korting den haag

en zaterdag om 22:30. Ik woon een beetje in een raar straat. La Pomme, Den Haag. Hét sushi restaurant van Rijswijk, Den Haag en Voorburg! Bestel bij ons met een tablet dus geen gedoe met papiertjes. Sinds kort serveren we in Den Haag ook Bành M Rolls (Aziatische bread rolls). Allereerst kun je in dit restaurant de hele dag terecht om plaats te nemen aan onze lopende band waar onze dagverse sushi op rond draait. Tijdelijk de surpisebox van 64 stuks van 42,50, nu voor maar 32,95! Het is wel verstandig om van tevoren te reserveren. Akihito Sushi is de Japanse versie van een tapas restaurant met uitstapjes naar de wereldkeuken.

Heeft u specifieke wensen? Donderdag: 17:00 23:00, vrijdag: 17:00 0:00, zaterdag: 17:00 0:00. Ook kaas plankjes en fuet/vlees plankjes voor de na borrel zijn hier verkrijgbaar. Functie-eisen Jij ben leergierig, doorzetter, zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken en je houd ervan om te koken.

Wij zijn dagelijks geopend van 17:00 tot 23:00. Het idee is om met vrienden, collegas of familie een gezellig avondje te babbelen en af en toe hapje te eten en te drinken. Vraag eens naar de hun chefs specialiteit van die dag en laat je verrassen! Je kunt een wandeling rond de kaart maken maar wel beperkt tot een vast aantal bites. Wat bieden wij Een goed salaris Werktijden zijn tussen 16:00u.30u Werken in een jong, enthousiaste team En uiteraard korting op de allerlekkerste sushi van Nederland Ben je enthousiast geworden en wil je reageren op deze functie? Tevens kun je de hele dag terecht om onze sushi mee te nemen. Reserveer dan een plekje aan de lopende band of bestel online in onze webshop. Wil jij de beste sushi van Nederland een keer proberen? Wat bieden wij Een goed salaris Werktijden zijn tussen 16:00u.00u; De nodige bedrijfskleding En uiteraard korting op de allerlekkerste sushi van Nederland Ben je enthousiast geworden en wil je reageren op deze functie?

Sushi: Aanbiedingen tot 70 met goedkope sushi Sushi Tokyo Den haag - Nu 5 korting bij elke bestelling! Hayai Sushi Voordelig sushi bestellen in Amsterdam Sushi Time Restaurant Den Haag voor de beste sushi