kortingsbon efteling hotel

heeft negen cijfers. Slaap voordelig in je eigen sprookjeskamer. Een ideaal hotel voor een sprookjesachtig verblijf. Superleuk voor de kids is dat ze elke maandag, woensdag en vrijdag mee mogen met de Zandkabouters. En waar je met de hele familie afdwaalt in de geheime gangen en magische vertrekken van Symbolica, het Paleis der Fantasie! De Efteling heeft ook overnachtingsmogelijkheden, het Efteling Hotel en een eigen vakantiepark, Efteling Bosrijk. Vlak naast de Efteling, in een prachtig bos, ligt het vakantiepark Efteling Bosrijk. Bespaar op je sprookjesachtige overnachting in het Efteling Hotel.

kortingsbon efteling hotel

Kortingsbon efteling hotel
kortingsbon efteling hotel

Ze lopen dan gezamenlijk naar Klaas Vaak, die zijn verhaal gaat vertellen! De eventuele bijbetaling geschiedt contant of via pin bij de Gastenservice van de Efteling. Comfortabel overnachten, op loopafstand van het Efteling Park ligt midden in de bossen dit royaal opgezette vakantiepark. Sommige accommodaties hebben een sauna of bubbelbad en de bedden zijn bij aankomst altijd voor je opgemaakt. Dagelijks bereikbaar van.00.00 uur. Met vrijstaande Boshuysen, centraal gelegen Dorpshuysen en de knusse appartementen van het imposante Landhuys en het levendige Poorthuys biedt dit prachtige vakantiepark voor ieder wat wils. Bij reserveringen die minder dan 10 dagen voor de voorstelling gemaakt worden, kunt u de tickets op de dag zelf ophalen bij de Gastenservice van de Efteling. Kom tot rust in een van de luxe kamers of suites. Beleef samen de mooiste momenten in de Efteling. Bovendien zijn alle arrangementen inclusief onbeperkt toegang tot het attractiepark. Genoemde prijzen zijn geldig voor aankomsten t/m 19 december 2019; Vanafprijs: 510,-.b.v.

Algemene bestelinformatie Te reserveren via Efteling Contact Center: (lokaal tarief). Strijk neer in een van de 20 betoverende themasuites zoals de Doornroosje Suite of De Vliegende Hollander Suite. Het mooie, imposante Efteling Theater ligt precies naast de entree van het Efteling Park.

Kortingsbon dolfinarium anwb, Zalando meerdere kortingsbonnen, Kortingscode hotelovernachting,