ov kaart korting na studie

in Nederland stop, voordat je naar het buitenland vertrekt. OV chipkaart verlopen was, wilde ik een nieuwe kaart aanvragen met de 40 korting die de NS aanbiedt na afstuderen of bij langstuderen. Omdat ik in die periode nog wel recht had op een studentenreisproduct, heb ik voor die maanden een. Dan kun je ook kiezen voor een NS-Business Card met gratis Dal Voordeel abonnement. Je kunt tot maximaal drie maanden nadat je je Studentenreisproduct hebt ingeleverd het Dal Voordeel abonnement gratis aanvragen of korting krijgen op een ander NS-abonnement.

Uiterlijk de vijfde werkdag van de maand waarin je vergoeding ingaat. Groet, Linda icon, beste antwoord door Brian NS, 15:16, beste Linda196, Welkom op het NS serviceforum.

De eerste helft van de maand loopt daarbij tot en met de vijftiende van de maand. Dan kun je niet langer gratis met de trein reizen. Dan heb je geen recht op het studentenreisproduct. Hoe dat moet, lees je hieronder. Hoe zet ik mijn studentenreisproduct stop? Dan krijg je 50 korting op een ander NS-jaarabonnement dat wél bij je past. Om de pijn te verzachten heeft NS een cadeautje voor je: een gratis Dal Voordeel abonnement. Blijf voordelig reizen, veel vervoerders bieden je na het stopzetten van je studentenreisproduct tijdelijk extra korting. OV stopzet en dan maximaal een jaar geldig. Krijg ik dan ook dit probleem? Gebruik je het ná die eerste maand, dan is de boete 150,- per halve maand. Je reist dan een jaar lang met 40 korting in de daluren.

Ontvang een jaar lang een gratis Dal Voordeel abonnement. Je reist dan met 40 korting buiten de spits. Je kunt ook kiezen voor 52 korting op een ander NS-jaarabonnement (m.u.v. Dit aanbod geldt tot maximaal 3 maanden na het beindigen van je Studentenreisproduct. Vraag nu je gratis Dal Voordeel abonnement aan.

Kortingsbon aanpakken voor vaders cursus
Korting sprookjesbos enkhuizen
Koffergigant.nl kortingscode