ov chipkaart en korting

korting in de daluren. U kunt telefonisch hulp vragen. Download het aanvraag- en machtigingsformulier (pdf). De reiziger kocht dan een kaartje met korting en liet zijn kortingskaart zien wanneer hier om gevraagd werd. Deze korting wordt automatisch verrekend als je in- en uitcheckt tijdens je reis. Het blijkt namelijk dat slechts gebruik kan worden gemaakt van deze kaart met een OV-chipkaart die op naam staat. De AP moet nu een nieuw besluit gaan nemen, vermoedelijk inhoudende dat alsnog onderzoek moet worden verricht naar de verwerking van persoonsgegevens door. De spits is van.30-09.00 en van.00-18.30. Netabonnement Particulier Maand, met dit product kun je onbeperkt reizen met bus, tram en metro in heel kunt dit product: Bestellen en betalen via de webwinkels van de vervoerbedrijven Connexxion, Arriva en Qbuzz. Deze persoon vroeg daarom de AP om een onderzoek te doen naar de verwerking van persoonsgegevens door.

Ov chipkaart en korting
ov chipkaart en korting

OV-chipkaart - Kinderen, 65-plus en groepenov chipkaart en korting

De NS heeft volgens de AP een grondslag om de reisgegevens te verwerken omdat dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de vervoersovereenkomst tussen de reiziger en. In de nieuwe situatie moet worden ingecheckt en kan alleen korting worden gekregen als het voordeelurenabonnement kortingscode silicones and more wordt gekoppeld aan een persoonlijke OV-chipkaart. Nu dit niet is gebeurd, dient de AP het besluit tot afwijzing van het onderzoek opnieuw te nemen. Het gebruik van een anonieme OV-chipkaart is niet mogelijk. Altijd Korting 1 jaar, altijd Korting is een reisproduct dat 20 of 40 korting geeft in bus, tram en metro in heel Nederland. Op deze manier wordt voorkomen dat een organisatie nodeloze investeringen doet in een techniek die achteraf in strijd met de Wbp wordt geacht.

Gratis OV-chipkaart kinderen tot en met drie jaar. Twee vragen moeten dan worden gesteld: Slaan we niet te veel op? Dan reis je altijd met een korting van. Deze reizigers betalen met Sentire de reguliere reiskosten (op saldo) maar betalen een verlaagd instaptarief van 1,20 (het reguliere instaptarief is 4,00).