korting schaatsbaan rotterdam

deze actie is verlopen Bekijk de acties die nu geldig zijn. Dan kan je op de uitgebreide funbaan lekker oefenen en voortkabbelen. Het vaak slechte weer, het niet kunnen volhouden van goede voornemens en de tijd tot de eerstvolgende vakantie zijn hier onder andere de oorzaak van. Schaatsen maakt gelukkig, uit verschillende onderzoeken is gebleken dat sporten het beste medicijn is tegen neerslachtige gevoelens. Tegen inlevering van het ticket bij de kassa ontvang je coupons voor de warme chocolademelk en/of schaatshuur. Sta jij meer als bambi op het ijs?

Schaatsbaan Rotterdam - ijssalon van Rotterdam!korting schaatsbaan rotterdam

Schaatsbaan Rotterdam is de grootste en gezelligste pop-up ijsbaan ter wereld. Door te sporten vergroot je tevens je zelfvertrouwen, slaap je beter en ontmoet je nieuwe mensen.

Loavies korting december, Monkey town rijswijk korting, Met korting naar pretpark,

Indien het weer het toelaat worden de zijkanten van de tunneloverkapping geopend. Let op: deze aanbieding is uitsluitend via deze website te verkrijgen en niet in de anwb-winkel. Eenieder die op maandag 21 januari een blauwe muts draagt, zal daarom 25 korting ontvangen op de entreeprijs. Home, acties, schaatsbaan Rotterdam, helaas! Schaatsbaan Rotterdam is volledig cashless en accepteert alleen pinbetalingen. Op het overkapte horecaplein is genoeg plek of duik de warmte in in het nieuwe restaurant! Of je nu een dubbele axel oefent of je slalom perfectioneert: deze winter begeef je je op glad ijs.

Met korting schaatsen op Schaatsbaan Rotterdamkorting schaatsbaan rotterdam