arrangement veluwse bron korting

Wat betreft saunas behoort de Veluwse Bron tot de top van heel Nederland. Gratis WiFi, gratis parkeren 3-daags Royal Wellness Arrangement vanaf151,05p.p. Als je even alle zorgen van je af gezweet hebt is het van belang dat je even af gaat koelen. Tussen al het ontspannen door geniet je van een uitgebreid lunchbuffet. Een heerlijk dagje uit om tot rust te komen! Aanbevolen extra'S, badjas en handdoeken zijn te huur en slippers kun je kopen bij de receptie. In het Tepidarium luistert u naar ontspannende muziek en krijgt u een gevoel van welbehagen. Zo ziet u direct of andere bezoekers op de website een bezoek aan de Veluwse bron aan u aanbevelen.

De voucher dient ongebruikt te zijn. Geniet samen van totale ontspanning bij Veluwse Bron! Maak de hele dag gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten.

arrangement veluwse bron korting

49,- Bekijk en boek Hoeveel sterren scoort deze sauna locatie bij jou? Indien u in het verleden al eerder een bezoek hebt gebracht aan de Veluwse Bron dan zijn wij uiteraard benieuwd naar uw ervaring(en). Uw spieren kunnen ontspannen en de zuurgraad van uw huid hersteld. U vindt hier restaurant Op t Suyden, Loungebar t Strandhuys en de VIP Lounge. Kies een saunaroute die bij jou past. In de zomer kun je in de loungebar gaan zitten. Lees verder, veluwse Bron aanbiedingen, kortingscode kami sushi korting en acties.

Arrangement veluwse bron korting
arrangement veluwse bron korting

Topbloemen korting ing
Ns kortingskaart albert heijn