korting met feyenoord clubkaart

te bemachtigen. Daar staat tegen over dat een goedkope NS Dagkaart meestal niet tijdens de (ochtend)spits gebruikt kan worden. Als je dan toch de wedstrijd bezoekt, ga dan direct eens langs bij bijvoorbeeld het museum. Ook dan scoor je stapelkorting bij. Met een rondleiding ben je direct van alles op de hoogte wat er binnen de club speelt. Beurzen met themas als wonen, creativiteit en hobbys komen veel voor. Let op, ben je net lid geworden? Hier kun je terecht voor een hapje en een drankje en kun je op grote televisieschermen live wedstrijden, samenvattingen van andere Eredivisiewedstrijden en buitenlandse topduels bekijken. Eredivisiewedstrijden dus ook voor de toppers tegen Ajax, PSV en Feyenoord. Verscheidene musea, historische kastelen, monumentale plekken en natuurparken komen terug op de website. Ook voor de koffiepunten geldt dat je contactloos kunt betalen.

Profiteer je in een Fanshop in Rotterdam? We merken nog vaak dat er onduidelijkheid is over de FSV (Feyenoord Supporters Vereniging) en Het Legioen. Dit is een stuk voordeliger dan de normale prijs van een NS dagkaart. Wil je worden genformeerd over de start van de kaartverkoop? Bestel dus nu jouw kaarten voor én of meer thuisduels, neem je vrienden en familie mee en profiteer optimaal van deze actie! Gaat dagelijks op zoek naar aantrekkelijke kortingsdeals voor een ontspannen dag uit. Je krijgt een bevestiging per post. Het kan tot 3 weken duren voor alle administratieve handelingen zijn afgerond. Deze duels kun je nu al reserveren en daarbij direct profiteren van de stapelkorting. Entree AZ, wil je de spelers voor de wedstrijd succes wensen of na de wedstrijd handtekeningen scoren? De supportersvereniging van AZ (SV AZ) heeft een eigen Home in het afas Stadion, vernoemd naar voormalig eigenaar Dirk Scheringa.

Met een AZ Clubkaart kun je in de voorverkoop gemakkelijk wedstrijdkaarten bestellen voor de duels van. Koop hier jouw wedstrijdkaarten. Je kunt de AZ Clubkaart voor wedstrijden (uitgezonderd de wedstrijd AZ-Feyenoord) wel overdragen, maar je blijft verantwoordelijk voor het gebruik ervan. Met de Halve Seizoenkaart verzeker je jezelf van je eigen plekkie bij de 8 competitiethuiswedstrijden die FC Utrecht speelt na de winterstop.