sprookjesbos enkhuizen openingstijden

het gemeentelijk zwembad van Enkhuizen met voorzieningen om van te watertanden! Ook stralend mooi weer is ideaal voor een dagje Sprookjeswonderland. Wij gaan weer open op en zijn dan weer alle dagen geopend tot en met 27 oktober. Met de diverse overdekte voorstellingen en attracties is een buitje geen probleem. Bovendien vind je tegenover de ingang van het park het. De Vogeltjestrein stopt zuiver spa korting ook een kwartier voor sluitingstijd.

Bij de voorstelling van Violinde zit je bijna een half uur lekker overdekt en warm, het Tijdhuis heeft een doorlopende voorstelling van ruim 20 minuten en ook Gulliver's Reizen en de Suyderseemeermin bieden bescherming. En zeg nou zelf, een hele dag regen komt toch maar zelden voor? Dit geldt voor de Dobberbootjes, hoeve 'de Kleine Ruiter' en oldtimerbaan 'de Oude Smidse' en schommelschip d'Avontuur. Keukenbestellingen kunnen echter worden gedaan tot een half uur voor sluitingstijd.sprookjesbos enkhuizen openingstijden

De website van Sprookjeswonderland in Enkhuizen waar u alle informatie vindt over de openingstijden, prijzen en wat er in het park te beleven.
Openbaar vervoer een los kaartje wil kopen.
Of kies voor een cadeau zoals een Xbox of een laptop.

Onze attracties zijn geopend tot een kwartier voor sluitingstijd. Dit betekent dat je tot een kwartier voor sluitingstijd van het park kunt aansluiten in de eventuele wachtrij. Onze horecagelegenheden zijn geopend tot sluitingstijd. Op slechts honderd meter afstand vind je de kust van het IJsselmeer met het openbare strand van Enkhuizen. Tevens kan het voorkomen dat op zeer rustige dagen de attracties beurtelings worden bediend door onze medewerkers. Daarnaast zijn er verspreid door het park vele schuilkappen en er is zelfs een volledig overdekte picknick plaats. Bekijk direct de actuele Flash Deals en gebruik de coupon tijdens het afrekenen. Voor Blokker korting check je de dagdeal De plek waar je altijd korting kunt pakken is natuurlijk de dagdeal. Door het invullen van bovenstaande velden verleent u uw ondubbelzinnige toestemming met de geautomatiseerde verwerking van uw persoonlijke gegevens door nmbs (directie nmbs Internationaal.v. Dit bescheiden begin werd een 50-jarige traditie vol Off the Wall -momenten in action sports, mode, muziek en kunst. Atkins repen, brood, shakes en meer. Burgers Zoo vind je de mooiste diersoorten.