apple watch studentenkorting

je toestel kan afhalen in de winkel, dit geheel terzijde. Apple producten hebben een stijlvol uiterlijk en vormen een goed alternatief voor Windows laptops of Android tablets. En dat allemaal in een extreem dun unibody design van 1,7 cm en slechts 1,35. Maar het goede nieuws is dat wie een Apple Watch wenst of opzoek is naar een accessoire voor de Apple Watch dan wel leuke kortingen kan vinden. Mogelijkheden hardware en software, apple-producten profiteren van de integratie van hardware en software. Zoals steeds vind je een overzicht van de prijzen in onze overzichtelijk prijs tabellen. IPhones vallen momenteel wat uit de boot bij Mediamarkt, op de iPhone. Qua software voor Apple heb je de keuze uit Microsoft Office voor Mac, IBM spss Statistics voor Mac en bijvoorbeeld Adobe Creative Cloud voor Mac.

Beschikbaar voor studenten aan een universiteit of hogeschool, studenten die net staan ingeschreven, ouders die producten kopen voor een studerend kind, en docenten en andere medewerkers van onderwijsinstellingen op elk onderwijsniveau. Studenten ontvangen studentenkorting op alle Apple producten in ons assortiment. De korting varieert van 4 - 10, afhankelijk van de Apple-producten voor studenten of medewerkers die je bestelt. Met de producten van Apple is niets onmogelijk. Wanneer je studeert aan het MBO, HBO of WO f medewerker van een Nederlandse onderwijsinstelling of onderzoeksinstituut bent, profiteer je bij Amac van Apple studentenkorting!

Je kan je ook inschrijven om notificaties te ontvangen op je PC of Mac hiervoor kan je best deze pagina vernieuwen, dan zal je een pop-up ontvangen die je dient te aanvaarden. Van zodra de solden starten gaan we opzoek naar de beste Apple solden. Apple Watch is een ongevenaard uurwerk, waarmee je actief, gemotiveerd en verbonden blijft. Deelnemende webshops klik voor meer info. Apple-producten voor studenten en medewerkers komen goed van pas tijdens je studie of binnen onderzoekswerkzaamheden, je kunt rekenen op computers, laptops, tablets en software. Maak verbinding met een 802.11ac-basisstation zoals AirPort Extreme of AirPort Time Capsule en profiteer van 3x sneller draadloos internet, in vergelijking met de vorige wifi-generatie. Bekijk hier alle solden bij fnac.

Apple studentenkorting - surfspotapple watch studentenkorting