wanneer korting met studenten ov

enkele proeven gedaan buiten het openbaar vervoer. Vanaf is het studentenreisproduct er ook voor minderjarige mboers. (dus niet vr het ophalen van je reisproduct of vr de startdatum van je reisrecht).

Wanneer reist u gratis en wanneer met korting? Met het studentenreisproduct kunt u gratis of met korting reizen met het openbaar vervoer. Met het studentenreisproduct reis je gratis f met 40 korting buiten. Direct) wanneer het traject Schiphol-Rotterdam deel uitmaakt van de treinreis Buiten. Periode reis je op saldo met je Studenten OV en profiteer je van 40 korting.

wanneer korting met studenten ov

Fvr trading korting, Restaurant atlas korting,

Er zijn verschillende redenen waarom je aanvraag kortingscode goedkoper met schakelmateriaal niet kan worden verwerkt, onder andere: De kleurenkopie/-scan van je persoonlijke OV-chipkaart en/of identiteitsbewijs ontbreekt of is onleesbaar. Bewijsstukken ontvangen/Declaratieverzoek in behandeling De overzichtspagina en de bewijsstukken zijn ontvangen. Ben je meerdere malen vergeten uit te checken? Ga zo snel mogelijk nogmaals naar een ophaalautomaat om schuldopbouw bij DUO te voorkomen. Als wij een foutmelding ontvangen van jouw e-mailadres, sturen we je alle correspondentie over de koppeling van het studentenreisproduct alsnog per post. Als je gebruikmaakt van het studentenreisproduct, zorg er dan voor dat er geen andere abonnementen of kortingsproducten op je kaart staan. Kijk op /adresvinder naar welke ophaalautomaten je kunt gaan. Heb je het studentenreisproduct al op je persoonlijke OV-chipkaart geladen? Heb je al een persoonlijke OV-chipkaart? Zet dan stop vr de eerste van de maand, waarin je geen gebruik meer wilt maken van het product. Vragen over service voor het studentenreisproduct Hoe vraag ik een persoonlijke OV-chipkaart aan?

Karwei korting lampen
Lidl kortingsbon stopt
Bol kortingen