hoe bereken je procenten in een cirkeldiagram

verzameld, omgerekend en in een tabel of meerdere tabellen geplaatst. Het resultaat is in het cirkeldiagram hieronder te zien. Tabel 2, dieren in de dierenopvang soort katten honden knaagdieren overige totaal aantal hoek De berekening van de sectorhoeken ziet er als volgt uit: Berekening: op 1 decimaal nauwkeurig katten 44/100 x 360 158,4 honden 32/100 x 360 115,2 knaagdieren 16/100 x 360 57,6 overig. Hoe maak je een cirkeldiagram?

Hoe bereken je procenten in een cirkeldiagram
hoe bereken je procenten in een cirkeldiagram

Een cirkeldiagram is een schematische weergave van gegevens in een cirkel. Voorbeelden van deze diagrammen kom je vaak in de krant of op de televisie tegen. Figuur 1, in de figuur met korting naar ouwehands zie je dat van elke 100 dieren in de dierenopvang er 44 katten, 32 honden, 16 knaagdieren zijn. _ "Mathematics is a gigantic intellectual construction, very difficult, if not impossible, to view in its entirety." Armand Borel. Klik op de map " Microsoft Office " en klik op " Microsoft Excel " om het programma te openen. 4, beweeg uw muis over de belangrijkste cirkeldiagram gebied en klik met de rechtermuisknop. Microsoft Excel 2007 of later, toon Meer Aanwijzingen 1, klik op "Start " en klik op " Alle Programma's".

hoe bereken je procenten in een cirkeldiagram

Kortingscode hoesjes cases, Actiecode leenbakker nieuwsbrief, Kortingspercentage berekenen excel, Geef een boompje kortingscode,