militair museum harskamp openingstijden

en 300.00 bezoekers op kortingsbon aanpakken voor vaders cursus afkomen. Er is ook een verloting waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Klik hier voor een foto van de tentoonstellingswand. Wij kiezen voor positief kritisch nieuws." Klik hier op: m Geplaatst door Webbeheerder Ana Upu Gratis kaarten beschikaar voor 50 Plus Beurs: Ook dit jaar zijn er via de Landelijke Stuurgroep Molukse Ouderen (lsmo) gratis kaarten beschikbaar voor de 50 Plus Beurs. Aankondigingen in van Theatervoorstelling Lagu Damai op vrijdagavond 25 februari, theaterworkshop voor kinderen en jongeren vrijdagmiddag 25 februari en een jamsessie voor jongeren op zondagmiddag 27 februari. Om.30 uur vertrok men weer huiswaarts richting Lunteren. In het programma dat door Jolanda Aalbers werd gepresenteerd kwamen achtereenvolgens aan bod,het Seniorenorkest van Cultura, de ludieke sketches van postbode Jobje en Henk en Henny van Beek die op z'n "Lunters" het publiek vermaakten. De dag werd afgesloten met een heerlijke lunch in lunchroom "De Belevenis" in winkelcentrum Scheepjeshof. Ze toonde regelmatig haar warme betrokkenheid bij bijzondere maatschappelijke en kerkelijke gebeurtenissen in de Molukse gemeenschap.

Museum, deelen Het museum vol verhalenmilitair museum harskamp openingstijden

Halloween is een feestdag die vooral in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada gevierd wordt. . Iedere derde woensdag van de maand van.45.00 uur in gebouw Ina Ama. Op donderdagavond.30 uur wordt er een Doa Tanah Air (Gebedsdienst voor de Molukken) gehouden, in het Moluks kerkgebouw "Bethanie" aan de van Limburg Stirumstraat 25 te Lunteren. De aanwezigen gingen niet met lege handen naar huis. Geplaatst door Webbeheerder Ana Upu Nieuwsmagazine april 2018 Nederlands Indisch Cultrueel Centrum (nicc In deze uitgave een interessant artikel over de vrijheidsstrijd op West Papua. De ouderen ontvingen voordat ze naar huis gingen nog een mooie kerstpresentje. Op de agenda staan een aantal zeer belangrijke onderwerpen. De video is een compilatie van optredens en verschillende interviews met Molukse en Nederlandse Lunteranen. Het repertoire van de Halmahera Band is allround. Ook Molukse inwoners uit Lunteren en Ede hebben een bijdrage geleverd aan de enquete. Het Amsterdamse festival komt naar de kinderen toe met satelietfestivals door heel Nederland (28 steden). Fridus Steylen is benoemd vanwege Stichting Moluks Historisch Museum tot bijzonder hoogleraar Molukse migratie en cultuur in comperatief perspectief aan de Vrije Universiteit in Amsterdam.

De mensen die gitaarlessen hebben dienen hun eigen instrumenten mee te nemen. Geplaatst door Webbeheerder Ana Upu Nieuwsbrief edtitenummer 22 Ana Upu 29 november 2012: In deze nieuwsbrief meer uitgebreide informatie over het programmma van de Kerst- inn dat op zondag 9 december gehouden wordt en over de cursus Moluks Maleis. Bung Bram is 74 jaar geworden.