korting op zuiderzeemuseum

We selecteren alle webwinkels die een kortstondige actie of speciale kortingscode aanbiedt voor de nieuwsbrief, zodat je ook kennis kunt maken met nieuwe webwinkels. Op deze manier probeert het Zuiderzeemuseum het verhaal van de Zuiderzee nog altijd betekenis te geven, ook nu deze zee eigenlijk niet meer bestaat. Er is niet alleen van alles te zien, maar ook van alles te doen. Jongeren vanaf 13 jaar: 8 euro. Wat is een Zuiderzeemuseum kortingscode? Binnenmuseum: schatkamer van de Zuiderzee, in het binnenmuseum bewonder je verschillende tentoonstellingen.

korting op zuiderzeemuseum

Dit maakt het museum niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook zeker leuk als bestemming voor een dagje uit voor het gehele gezin met kinderen. 20 korting op je tickets! Er staan meer dan 140 historische huizen, winkels en werkplaatsen uit verschillende dorpen rond de voormalige Zuiderzee. Denk maar aan een code voor 'gratis verzending' of een code die een bepaald percentage korting geeft op jouw bestelling.

Kruidvat kortingscode nieuwsbrief
Anonieme ov chipkaart korting meereizen
Ov chipkaart met korting aanvragen

Tot slot worden er ook allerlei activiteiten georganiseerd in het museum, ook voor kinderen. Foto: Frank Bedijs, frank Bedijs, zuiderzeemuseum, enkhuizen. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Het buitenmuseumseizoen is momenteel afgelopen, vanaf is het buitenmuseum weer geopend. 2019 Auteursrechten voorbehouden, reproductie van de gehele of gedeeltelijke inhoud zonder toestemming van de auteur verboden! Help mee met oude ambachten of maak kennis met bewoners op, urk. Zuiderzeemuseum, raden wij je aan om eerst een kortingscode of aanbieding van onze website te gebruiken, zodat jij nog meer kunt genieten van het online shoppen! Zuiderzeemuseum in Enkhuizen komen verhalen van mensen die vroeger rond de Zuiderzee woonden tot leven!

Zuiderzeemuseum korting en aanbiedingen 2019korting op zuiderzeemuseum