ov chipkaart met 40 korting reizen

een persoonlijke OV - chipkaart worden geladen. Deze reizigers betalen met Sentire de reguliere reiskosten (op saldo) maar betalen een verlaagd instaptarief van 1,20 (het reguliere instaptarief is 4,00). Korting -abonnement ook kopen met een geldigheid van 1 jaar. Altijd korting 1 maand, altijd. Kopen bij én van de verkoopautomaten (niet bij een NS-automaat). Je kunt het Altijd. Download het aanvraag- en machtigingsformulier (pdf). Als u dus om 8:54 uur incheckt, betaalt u het volle tarief. Kopen bij het loket van je vervoerder.



ov chipkaart met 40 korting reizen

Gaat u samen reizen met iemand met een NS-abonnement (uitgezonderd KidsVrij) of Studentenreisproduct? Dan mag u in de daluren met 40 korting meereizen.

ov chipkaart met 40 korting reizen

Dress-for-less.nl kortingscode
My jewellery kortingscode september 2019
Torfs korting natuurpunt
Willie nl kortingscode

Je kunt de landelijke reisproducten Altijd. Het abonnement is uitsluitend verkrijgbaar in combinatie met het Altijd Voordeel-abonnement van. Sentire Sentire is een reisproduct voor blinde of slechtziende reizigers die af en toe gebruik maken van bus, tram, metro en OV over het water. . Netabonnement Particulier Maand Met dit product kun je onbeperkt reizen met bus, tram en metro in heel kunt dit product: Bestellen en betalen via de webwinkels van de vervoerbedrijven Connexxion, Arriva en Qbuzz. Het abonnement is speciaal ontwikkeld voor reizigers die regelmatig reizen over langere afstanden met bus, tram of metro. Dit product is 1 jaar geldig. Dat is een vraag die veel mensen willen weten en waar nog veel onduidelijkheid over bestaat.