korting sauna rosmalen

bij mooi. Om u sauna dag compleet te maken bieden wij diverse behandelingen aan. Bekijk de deals.6/5 (5) SpaPuur Bij SpaPuur kun je bourgondisch ontspannen en genieten van de Brabantse gastvrijheid. Lees reviews (46) 25 Korting avond-entree zondag t/m donderdag Normaal 15,50 nu 11,63 Aanbiedingen Wellnessresort Orange Wellness Centre.4 Zuid-Holland Alphen.d. We laten er dan ook nie. Met de juiste balans tussen voldoende rust, ontspanning, goede voeding en een stijlvolle omgeving verwelkomt Wellness Centre De Thermen u in vichy met korting uw gezond, vitaal en evenwichtig leven.

Ook zijn er een aantal arrangementen met een overnachting in samenwerking met hotels in de omgeving. De heerlijke geuren in de Jasmijn sauna zorgen voor een oase van rust en de houten zoutkristal is de idelae plek om tot jezelf te komen.

Glamour day korting winkels
Kameramarkt.nl kortingscode
Sauna weesp met korting

De Brabantse sfeer en gemoedelijkheid vindt u terug in ons restaurant waar u kunt genieten van een hapje of een drankje, waar u even tot rust kunt komen met een boekje, krant of tijdschrift. . Er zijn zeven verschillende sauna 's en twee stoomcabines. Er zijn arrangementen met en zonder saunabezoek, met een diner, massage of een behandeling. Lees reviews (8) 20 Korting Dagentree Normaal 20,50 nu 16,40 Aanbiedingen. Het resort is gelegen in Son en Breugel, vlakbij Eindhoven. Buiten vind je een Finse sauna en de Kelo sauna, de warmste sauna van de Thermen waar ook de opgietingen plaatsvinden.