korting bij veluwse bron

stiltewandeling op de Veluwe. Beste prijs, avondentree vanaf 11,50, entree vanaf 16:30 uur, tip. Entree vanaf.00 uur, lunchbuffet, gebruik van alle faciliteiten, gebruik van treatments Purifying Charcoal Mask. 33,50 genieten bij Veluwse Bron. Met deze wellness tips ga je goedkoop een dagje naar sauna Veluwse Bron. Bij Veluwse Bron is het iedere maandag badkledingdag. Hoe tof is het dat je bij de Veluwse Bron wild zou kunnen spotten vanuit de sauna. Geniet van een weldadig warm kruidenbad, haal diep adem in de lavendelsauna en spring in het ijskoude dompelbad om weer af te koelen.

Vanaf 14 jaar is iedereen welkom bij Veluwse Bron. De linken hieronder verwijzen je automatisch door naar de website van Veluwse Bron.korting bij veluwse bron

Wellnessresort de Veluwse Bron beschikt over maar liefst 20 verschillende sauna's en 11 baden, waaronder een opgiet sauna, zoutsteenmijn sauna, lichttherapie sauna, luisterboeksauna en een wildoberservatie sauna, Oosters Badhuis, Gletsjergrot en een zoutwaterbad. Bespaar met 3 Veluwse Bron kortingen en acties voor februari 2019. Ontvang nu 50 korting bij Veluwse Bron via. Profiteer altijd van korting! Kortingen voor Veluwse Bron korting Een dagje naar de sauna is behoorlijk duur en daarom gaat dagelijks voor jou op zoek naar korting, aanbiedingen, acties en kortingsbonnen voor een dagje Veluwse Bron.

Cjp pas korting winkels
Singles day korting coolblue
Makro korting landal 2019

Echte durfallen betreden na de sauna de gletsjergrot, waar het -8 is en je je huid scrubt met ijs. Wat te doen in de herfst op de Veluwe. Waar is de sauna? Hoe relaxed is het, en een dag genieten van de sauna en wellness faciliteiten en dan ook nog eens korting op de entree voor Veluwse Bron. Wellnessresort de Veluwse Bron in Emst is the place to be als je op zoek bent naar rust en ruimte, midden in het mooiste natuurgebied van Nederland. Als je net een half uur later gaat kan je dat zo weer wat Euros besparen. Even doorbijten, maar je tintelende huid daarna maakt alles goed! Heerlijk om even te bewegen tussen twee sauna's door. Er zijn ook een paar hele bijzondere sauna's te vinden in dit wellnesscentrum.