kruidvat ns aanbieding 2019

treinkaartjes aan te schaffen voor een retourtje Amsterdam Zwolle. Wanneer zijn er weer treinkaartjes van Kruidvat verkrijgbaar? Omdat er steeds meer winkels en organisaties zijn die NS dagkaarten aanbiedingen verkopen vindt u hieronder een actueel overzicht van alle huidige NS dagkaart aanbiedingen. Deze treinkaartjes zijn t/m 5 oktober te koop in de Blokker filialen maar ook te bestellen via internet. Met de Kruidvat dagkaart reist u een hele dag onbeperkt en goedkoop met de trein in de daluren of het weekend. Met deze NS dagkaart van Kruidvat reist 1 dag onbeperkt door heel Nederland voor maar 13,99. C1000 C1000 heeft een leuke samenwerking hotel met air miles korting opgezet met.kruidvat ns aanbieding 2019

Het was t/m mogelijk om bij Actievandedag een, nS dagkaart te kopen waarmee je in de daluren onbeperkt kon reizen door heel Nederland. Treinkaartjes (Februari 2019 ) Vanaf maandag 04 februari is het mogelijk om voor n dagkaart te bestellen voor 16,50, twee voor 15,50 per stuk en drie of meer voor 14,50 per stuk. Kruidvat verkoopt tijdelijk, nS treinkaartjes. Het gaat om de,. Daluren Dagkaart waarmee je gedurende de daluren vrij kan reizen.

Kruidvat NS dagkaart actie en OV actie Dit keer een dubbele actie van kruidvat namelijk een NS dagkaart voor alleen de trein en een OV dagkaart actie voor trein, bus, tram en metro. Deze zijn te koop vanaf 10 november 2014 t/m 23 november 2014. Maar ook Rover en de CJP bieden regelmatig goedkope treinkaartjes aan die in vele gevallen bij alle treinvervoerders gebruikt mogen worden. Verzilveren Kruidvat treinkaartjes, korting over korting berekenen heeft u de kaartjes gekocht of plan deze te bestellen? Natuurlijk gaan de kinderen t/m 3 jaar altijd gratis mee.

Dit staat op de NS dagkaart zelf anders vermeld maar deze vermelding op de NS dagkaart is niet correct. Niet geldig in treinen van Eurostar of Thalys. Looptijd actie: 10 maart t/m Prijs: 17,- Geldig: 10 maart t/m tal personen: 1 Treinvervoerders: Alle treinen behalve Thalys Link: AH NS dagkaart actie Kruidvat NS dagkaart actie Een nieuwe treinkaartactie van Kruidvat.

Legoland utrecht aanbieding
Kruidvat kortingscode foto
Pulsar horloge heren aanbieding
Aanbieding trein kruidvat