korting op je verjaardag

gratis entree geven, maar wel korting op je entree. Druk op de verjaardagsbel in de winkel en kies zelf je cadeau. Kruidvat: 30 spaarpunten, blokker: 5 euro korting bij besteding van minimaal 25 euro online m: 15 korting op bestelling m: 2,50 korting op bestelling, je hoeft overigens niet altijd een account aan te maken, vaak is het al voldoende om je in te schrijven voor. Ofwel win je een kortingsbon van 1 bij aankoop van een pack Bru water, ofwel ontvang je een bon voor een volledig pack Bru. Leg jezelf in de watten met gratis cadeaus en uitstapjes op jouw verjaardag!

Dit is dé gids om snel de leuke en voordelige acties, uitjes en verjaardagskortingen. Je hoeft dus helemaal niets te betalen als je op jouw verjaardag, toverland wilt bezoeken. Geen gratis entree, maar wel korting, ook zijn er pretparken die op jouw verjaardag geen gratis entree geven, maar wel korting op je entree. Ontdek hier welke kortingen jij op je verjaardag krijgt.

Op vind je snel alle verjaardags korting acties voor als je jarig bent. De Hema bijvoorbeeld geeft een bon voor twee tompoucen en de Bijenkorf een bon voor een kopje koffie. Dit ticket is zowel op je verjaardag zelf als de dag erna geldig. Een lijst met andere kadootjes: Spartoo: kortingsbon van 10 euro (bij besteding van minimaal 60 euro). Zoo van Antwerpen : gratis toegang, begeleiding van 1 uur met een groep vriendjes, pannenkoeken en drankjes voor iedereen. Jouw keuze bepaalt welke prijs je wint. Ga dan goedkoop en lekker uit eten met! Als je dit naar waarheid invult kun je op je verjaardag geld besparen.