verf korting praxis

een willekeurige spaarkaart met streepjescode als klantenkaart gebruiken. Deze kortingscodes van Praxis heb je gemist! Praxis werd in 1978 opgericht en opende zijn eerste winkel met doe-het-zelfproducten in Venlo. Een kopie van de kassabon wordt ook geaccepteerd. Daarnaast is er elke week een nieuwe Air Miles deal voor extra korting! 40 korting op badkamermeubelen en wandtegels bij Praxis Nu 30 korting op al het laminaat bij Praxis Praxis korting: 50 korting op Flexa Strak In De Lak binnenlakken Bespaar tijdelijk 40 op Flexa Strak Op De Muur verf Praxis kortingscode: 25 korting op een item. Ten slotte geldt dat producten onbeschadigd en in de originele verpakking dienen te worden geretourneerd. Geldig t/m februari 2019, bekijk hier de nieuwe Praxis folder. Bestellingen retourneren, mocht je niet tevreden zijn met het product, een te groot aantal hebben besteld of je simpelweg hebben bedacht, dan kun je je bestelling retourneren.

Op deze pagina vind je alle officile. Praxis aanbiedingen, kortingen en acties van dit moment. Een compleet overzicht van alle actuele kortingen, geldig in de winkel én online.

Bekijk alle verf aanbiedingen Praxis
Actuele Praxis korting, aanbiedingen acties!
Officile Praxis actiecodes kortingsbonnen 2019 Nu geldig
Bekijk alle muurverf aanbiedingen Praxis

Praxis behoudt zicht het recht voor deze actie te wijzigen of te beindigen als daar aanleiding toe mocht ontstaan. Dat geldt ook voor online bestellingen. Bij (keuze)kortingsbonnen moet ook kenbaar worden gemaakt op welk artikel de korting van toepassing. Pak deze codest6i, geldig t/m februari 2019, ontvang tot 50 korting bij Praxis. Producten die op maat zijn gemaakt, zoals gemengde verf of gezaagd hout, kunnen niet worden geretourneerd. Je kunt je pakket bij een besteding vanaf 30 helemaal gratis laten bezorgen! Niet geldig op de lopende aanbiedingen, Philips Hue, de opruiming en 'vaste lage prijs' producten. Hiermee krijg je 1 jaar extra garantie en 90 dagen retourtijd. Woonaccessoires, tuingereedschap, dierenbenodigdheden, praxis aanbiedingen, bij Praxis zijn er doorlopend aanbiedingen die je terugvindt op de hoofdpagina van de online winkel en bij de Actiepagina. Er kan én dezelfde (keuze)kortingsbon per klant per transactie gebruikt worden.