museumkaart korting rabobank

kunnen dan eventueel een email-adres invoeren van iemand anders. In én van Amsterdams mooiste grachtenhuizen kun je kennismaken met de familie Cromhout. Met korting naar een museum - museumjaarkaart -cjp. Het kan bijvoorbeeld zijn dat een museum tijdelijk gesloten is, soms kost een speciale tentoonstelling extra geld, let op parkeerkosten als je met de auto reist, soms moet je voor een park betalen waarin een museum is gevestigd. Reactie infoteur, Hallo Natalia, je hebt de kaart op korte termijn nodig, om er zeker van te zijn dat je de kaart op tijd in je bezit hebt zou ik deze in een van de musea kopen. 7,50 korting, amsterdam (21 beoordelingen madame Tussauds Amsterdam is de place to be voor jong en oud. Ik zit in een rolstoel waardoor vaak ik, of mijn man als begeleider sowieso korting krijgt bij een museum. Met vriendelijke groet, Dik Ledeboer, 11:14 #21. Helaas is er geen actieve kortingscode, actie of aanbieding. Reactie infoteur, Dank voor uw reactie.

Korting m vind je alle, museumjaarkaart aanbiedingen, acties en korting sbonnen. Zover ik kan vinden (na wat speuren) alleen met 50 nog korting. Reactie infoteur, nee, de aangesloten musea zijn niet te zien op een kaart van Nederland. Ik hoop dat het volgende bezoek aan een museum wel goed verloopt.

Anwb korting orientalis
Vans korting glamour

Op de museumregels kom je op de website van het museum als je op de museumnaam klikt. Wis selectie, eén moment geduld alstublieft. De servicepagina kunt u hier vinden. Ik snap dat het heel vervelend is als er een toeslag wordt berekend. Vriendelijke groet, 's kommene. Op zoek naar een, museumjaarkaart korting? Met vriendelijke groet, Conny van Schie, 17:48 #7 Is er al een oplossing gevonden voor mensen zonder internet? Dankzij dit grote aantal is de kans groot dat, waar je je ook in Nederland bevindt, er een museum in de buurt is waar je gratis of met korting heen kunt. We hebben geen aandeelhouders, maar leden.

Klanten van de NS.
Rabobank kunnen niet meer gratis naar het museum.
De gratis Museumjaarkaart van deze klanten wordt vervangen door een kaart die 50 procent korting biedt.
Van onze verslaggever, 0:00.