openingstijden sauna dennenmarken

georganiseerd en altijd uitgevoerd worden door een professional. Dennenmarken biedt een grote diversiteit aan Les Mills en Freestyle groepslessen. . De temperaturen van de saunas van Spa Wellness Lomm verschillen per saunacabine, dus je kunt helemaal zelf kiezen in welke saunatemperatuur je wil ontspannen. Nieuws, openingstijden Carnaval, fitness Zaterdag 2 t/m dinsdag 5 maart.00.00 uur Fit. Voor het behandelen van de handen en voeten, kun je bij Spa Wellness Lomm terecht voor diverse manicure- en pedicurebehandelingen, die altijd door een professional uitgevoerd worden. Hier kun je lichaamsbehandelingen ondergaan die je nog meer laten ontspannen, maar is het ook mogelijk om schoonheidsbehandelingen te nemen. Zo zijn er lessen om uw conditie te verbeteren, kracht op te bouwen, lichaam en geest te stimuleren en gewrichten te versterken. Koop uw Sauna Dagentree online met korting.

Vanaf februari zullen de Bodyshape lessen op dinsdag.00 uur en donder. Bezoek je de saunas van Spa Wellness Lomm, dan kun je er ook voor kiezen om jouw ontspannen dag uit te breiden met een behandeling in de beautyfarm van het wellnesscomplex. Entreeprijzen, sauna entree: 24,50, sauna avondentree (vanaf.00 uur 17,50. Lees meer, groepsles Instructeur. Lees meer, meer nieuws, rooster vanaf, lET OP: De Bodymix op donderdag start de hele maand december gewoon nog.30uur. Ervaren saunabezoekers kunnen aan de opgietingen deelnemen om de ultieme sauna ervaring te ervaren, terwijl de minder ervaren saunabezoekers meer dan voldoende andere saunacabines hebben om te bezoeken. Denk hierbij aan een warm binnenbad, maar ook aan een iets minder warm natuurbad in de buitenlucht. Om af shabbies 50 procent korting te koelen na het bezoeken van een sauna, ga je in een van de koude dompelbaden van Spa Wellness Lomm.

Spa Wellness Lomm heeft zes verschillende soorten saunas, waaronder de rozensauna, de infraroodsauna, de loungesauna en de kleurensauna. Spa Wellness Lomm is een ontspanningsoord waar je terecht kunt voor verschillende soorten saunas, maar ook voor prachtige warme en koude baden, mooie rustruimtes en verschillende soorten ontspannings- en schoonheidsbehandelingen. Ook kun je bij het wellnesscomplex terecht voor diverse voetenbaden als voorbereiding van het bezoeken van een saunacabine, bubbelbaden om heerlijk te ontspannen en een Turks stoombad. Kort bezoek (tot max 2,5 uur. Zoals alle hoogwaardige sauna- en wellnesscomplexen, heeft Spa Wellness Lomm ook diverse ontspannende baden op het terrein. De Yoga (Try-out) op donderdag start pas vanaf het nieuwe jaar. Koop uw Sauna Dagentree online en betaal geen 32,50, maar slechts 27,50 voor een hele dag wellness.