daluren korting bus

enkele reiskaartjes 12 euro per stuk 24 euro in totaalAl vaker erop geweest, maar blijft voordelig. . Niet geldig op de treindienst Arnhem Doetinchem. Geldigheid, breng Vrij is geldig op alle Breng bussen in de regio Arnhem-Nijmegen. Kinderen met een, railrunner of een, kids Vrij abonnement hoeven geen Toeslag Intercity direct aan te schaffen. Het hotel ligt vlakbij het treinstation van Gelsenkirchen. Hier laadt u de Intercity direct Maandtoeslag eenmalig op uw OV-chipkaart. Als de reis eerder is gestart, kun je de reis wel tijdens de spits afmaken. Bij de uitvoering van onze dienstverlening is ons privacy statement van toepassing. Volwassenen (19 t/m 64 jr) 84,00? Hier kun je allemaal heenrijden met de trein. Vraag geheel gratis het couponboekje aan van de ns, met hierin allerlei bonnen voor eten voor de helft van de prijs.

Ga relaxed op pad met je OV-chipkaart en pak de bus!
Ga voor Dalkorting en krijg extra korting bovenop je leeftijdskorting!
Je korting op de standaard ritprijs kan oplopen tot maar liefst.

Krijg een appelflap en koffie voor 2,75 bij de Broodzaak met deze coupon. Voor de reguliere intercitys en sprinters extra korting ralph lauren roermond hoef je niet bij te betalen. Dit hoeft bij de boeking niet aangegeven te worden. U heeft nu Toeslag Intercity direct voor een enkele reis gekocht. Houd uw kaart dan binnen 30 minuten opnieuw voor de Toeslagzuil. Kinderen (4 t/m 11 jr) 71,00, jongeren (12 t/m 18 jr) 71,00 65 84,00 * zijn verplichte velden, onbeperkt reizen op vrijwel alle buslijnen van Breng in de regio Arnhem-Nijmegen.

Als student reis je met je studentenreisproduct meestal gratis of met 40 korting. In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen. Je mist geen enkele interessante korting meer door je in te schrijven voor de nieuwsbrief! Reist u tijdens de daluren en koopt u de Toeslag bij de rode Toeslagzuil op het perron? Dan krijgt u tijdelijk 40 korting.