u-ov altijd voordeel jaar

van. Voordeel bij je vervoerder kopen. Als spitsuren worden gehanteerd: op werkdagen van 06:30 tot 09:00 uur en van 16:00 tot 18:30 uur. Klik op de link 'Abonnement voor deze reis' Vul in het volgende scherm je leeftijd in en hoe vaak je reist en klik op Geef Advies. Dit abonnement is geldig in de bussen en trams van U-OV en in de bussen van Connexxion in de Provincie Utrecht. Vraag een reisadvies op via onze OV-reisplanner. Voordeel, jaar, koop Product, beschrijving, reist u regelmatig in de spits, maar ook vaak in de daluren of in het weekend? Vervolgens kun je het product ophalen bij een van de 1200 automaten in het land. Het product is een maandabonnement dat als supplement van een geldig Altijd Voordeel -abonnement op een persoonlijke OV-chipkaart geladen moet worden.

Dit abonnement is geldig in de bussen en trams van U-OV en in de bussen van Connexxion in de Provincie Utrecht. Reizen in de daluren heeft vele voordelen. Dan is Altijd Voordeel voor u nog voordeliger!

U-OV Altijd Voordeel - OV in Nederland Wikiu-ov altijd voordeel jaar

Kortingsbon voor laggas voordeel, Anwb korting voordeeluitjes, Ov chipkaart altijd korting,

Prijs 2019, per jaar 210,80, naam, u-OV, dal Vrij, wat is het? Bij je reisadvies staat de prijs van je reis met de OV-chipkaart. Altijd, korting kan alleen op een persoonlijke OV-chipkaart worden geladen en is verkrijgbaar als maand- en als jaarabonnement. Dit product is 1 jaar geldig. Je kunt het Netabonnement ook kopen met een geldigheid van 1 jaar. U bent hier: Home, shop, oV-chipkaart abonnementen, nS abonnementen, nS Kortingsabonnementen.