koningin juliana toren met korting

zonder al te lange wachttijden! Gelukkig is het pretpark eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Reis naar Julianatoren met de trein. Ben je moe van al die ritjes in de achtbaan of het reuzenrad? Dat scheelt dus ruim 7,50 per ticket. Niet geschikt voor de kleinste kindjes dus! Wil je je auto het liefst een dagje thuis laten travelbird.nl korting staan? In de Julianatoren is van alles te doen! Het is namelijk mogelijk om kaartjes voor de Julianatoren met korting te scoren.

Gratis kortingspartners - Kinderpretpark Julianatorenkoningin juliana toren met kortingkoningin juliana toren met korting

Bespaar met 2, julianatoren kortingscodes en acties voor februari 2019. Ontvang nu 20 korting bij, julianatoren via. Profiteer altijd van korting! Let op: Tickets zijn alleen via deze website verkrijgbaar en niet in de anwb naf.

Het park heeft meer dan 30 superleuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken! Rij mee in de Jul's Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard in de Paardenbaan. Aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren natuurlijk ook gedacht! Dat betekent zwemmen, ijsjes, barbecues en bovenal: vakantie. Nieuw, een compleet nieuwe show waarin Jul de Muis, Julia de Muis en natuurlijk Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspin volop schitteren. Allerkleinsten, aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren natuurlijk ook gedacht. Kinderen tot en met 2 jaar kunnen gratis naar binnen. Met maar liefst meer dan 60 attracties hebben kinderen van 2 tot en met 10 jaar de dag van hun leven. Daardoor kun je misschien net zo goed bij. Wat is er nou leuker om in die vrije tijd een dagje weg te gaan met het hele gezin?