ns dagretour aanbieding

de trein. En in de tussentijd warmen jullie lekker op met een heerlijke Hotchocspoon bij Chocolate Company. Bijvoorbeeld: ksjd8TD5A6TH, ga naar /etos en voer de couponcode handmatig. Vers, biologisch, gezond, hip en ontzettend lekker. Etos en NS wensen je een goede reis en veel plezier! Heb je na het lezen nog problemen met het verzilveren, downloaden of printen van je treinkaartje? Ontdek het aanbod aan kortingskaartjes en bekijk wat het gunstigste is voor jou. Wel in de Intercity Direct tussen Schiphol en Rotterdam en de ICE, al moet je bij deze laatste twee wel een toeslag betalen. Je naam en reisgegevens invoeren. Klik hier voor de adressen.

Deze aanbieding is verlopen, maar er zijn genoeg nieuwe aanbiedingen. Zo kun je momenteel een dagretour kopen voor slechts. NS, spoordeelwinkel heeft een mooie aanbieding voor de Efteling-fans. Goedkope treinkaartjes februari 2019:.a.

Instappen kan, zoals gebruikelijk met treinkaartacties alleen.00 uur op maandag t/m vrijdag en op zaterdag en zondag de hele dag. Je e-tickets hoeven niet in- of uitgecheckt te worden. Zo reis je goedkoop met de trein. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met daarin een vouchercode-link. Kinderen van 4 tot en met 11 jaar mogen voor 2,50 reizen op een. Momenteel vind je ze in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem en Den Bosch. Vul de gevraagde gegevens.