korting domtoren utrecht

maandag tot en met vrijdag vanaf.00 uur. Onze website ov chipkaart altijd korting maakt gebruik van cookies voor optimale werking van de website en het tonen van advertenties. Het gezinsticket is te koop aan de kassa van Museum Speelklok of als online ticket verkrijgbaar. De prijs van een Museumkaart is, inclusief administratiekosten van 4,95, als volgt: Volwassenen 64,90 Kinderen tot en met 18 jaar 32,45. Zonder boekingskosten, voorwaarden, je kunt deze aanbieding boeken tot en met Je kunt deze aanbieding niet gebruiken in combinatie met andere acties en aanbiedingen, of inwisselen voor geld.

Dan mag Museum Speelklok niet gemist worden. Kerst en Oud Nieuw zijn pas voorbij, maar Nederlandse bloementelers maken zich al klaar voor de volgende nationale dag. Wanneer je graag, tijdens een dagje uit, met een grote groep een bezoek wilt brengen aan Museum Speelklok is het wel verplicht om hiervoor een aanvraag te doen.

Trailerplus.nl kortingscode, Museumkaart korting rabobank, Armani shirt korting,

Mindervalidenkamer Adres, nH Utrecht, jaarbeursplein 24, utrecht, naar het hotel, neem bij Utrecht Centraal uitgang Jaarbeurszijde. Het museum staat dan ook altijd open voor het ontvangen van grote gezelschappen. Martin Luther Kinglaan richting Utrecht. Neem afrit 6,7,8 naar. Hiermee krijg je naast Museum Speelklok toegang tot meer dan 400 musea in Nederland. Volg de borden Hoog-Catharijne, volg parkeren P4 Hoog Catharijne, vanuit Rotterdam. Vanaf daar is het hotel 4 minuten lopen. Routebeschrijving MET HET OV Inntel 90 korting photobox Hotels Utrecht Centre ligt naast het Centraal Station. Een familieticket is geldig voor 2 volwassenen incl. Dit kan via het e-mailadres: of door te bellen naar het nummer. Hoeveel sterren geef jij Domtoren Utrecht?