de muur putten korting

Een van onze doelen is om zoveel mogelijk geld te besparen voor. Een theorie examen hoef je niet af te leggen, jouw kennis van de theorie moet blijken uit je praktijkexamen. Vervangen jullie ook ingebouwde systemen?!

Soms is het mogelijk om bijvoorbeeld een niet goed functionerend universeel systeem geheel of gedeeltelijk te vervangen met onze spullen. Je sluit de opleiding af met een certificaat (FlexPakket) of Post HBO diploma (TotaalPakket) die je kan inlijsten en aan de muur van je paardencoachpraktijk kan hangen! Deze A-kwaliteit sets komen feitelijk merkloos bij ons binnen. Voorafgaand aan dat gesprek vul je een intakeformulier.

de muur putten korting

Ook hebben we vaak extra bekabeling nodig, voor display en/of sensoren, welke apart wordt berekend, maar gelukkig vaak maar een paar euro extra kost. Nadelen daarentegen zijn.a.: de dealer of garage. is veel duurder, maar niet beter - geeft niet meer garantie dan wat wij doen - monteert vaak slordig en werkt slordig af - heeft niet dezelfde hoge kwaliteit materiaal - heeft vaak lange wachttijden - monteert soms op 'vreemde' wijze, zie de foto's. Voor ervaren paardencoaches is er een verkorte versie van de opleiding. LET OP: inbouwen voor en achter tesamen duurt ruim 5,5 uur. Klik hier voor meer informatie en de eerste volgende data. Elk jaar verdien ik deze investeringen dubbel en dwars terug.