body en fit amersfoort openingstijden

met ons op via het contactformulier of bel ons op nummer. Maandagen en zaterdagen gesloten. Maart t/m oktober, dinsdag t/m vrijdag: 09:00 17:00 uur. Zaterdag 4 en zondag open van.00.00 uur. Rondleiding start.30 uur. Zaterdag 7 september en zondag 8 september 2019 gratis entree (van.00.00 uur).v.m. Alles in eigen huis; ontwerp, productie, installatie en service. Dat maakt Bodyfit uniek en maakt uw wellness producten bijzonder. . Deze vestiging van aldi aan de Kreupelstraat 32 in Amersfoort is vandaag geopend van 08:30 tot 18:00. Speciale openingstijden, nieuwjaarsdag, Koningsdag, Eerste en Tweede Kerstdag gesloten.

Hierdoor zijn wij als familiebedrijf al ruim 14 jaar toonaangevend op het gebied van wellnessproducten. Ook kunt u altijd een afspraak maken voor een advies op maat thuis. Gratis bezorging boven. Ook de rondleidingen.30 uur zijn gratis. Zoekt u een vestiging met andere faciliteiten?

Als creatief wellness specialist houden wij van mooie wellness oplossingen. . Zaterdag 20 april en zaterdag 11, 18 collectieve korting zorgverzekering anwb en geopend van 13:00 17:00 uur. Niet alleen als gerenommeerd dealer van diverse topmerken bent u bij Bodyfit aan het juiste adres, maar ook voor kwalitatief hoogstaande producties van infraroodsauna en zwembaden in eigen beheer. U kunt deze week van maandag tot en met zaterdag hier terecht. U bent van harte welkom in onze showroom, de koffie staat altijd voor u klaar. De eerste rondleiding start.00 uur, de laatste.30 uur. Contactformulier Shop, bestel hier eenvoudig uw producten online. Elk half uur gratis rondleiding (u dient wel entree te betalen). Alles geheel volgens uw wensen en levensstijl. Zon- en feestdagen: 12:00 16:00 uur.

body en fit amersfoort openingstijden