pma korting 2019

je binnen 14 dagen zonder kosten beeld en geluid hilversum openingstijden annuleren. Op de website van de verzekeraar kun je de door jouw gekozen basisverzekering (en aanvullende verzekering) nog eens rustig nalezen. Binnen deze bedenktijd mag je de aanvraag van een nieuwe polis kosteloos annuleren. Betrouwbaar, overstappen doe je eenvoudig binnen 5 minuten in de veilige omgeving van de zorgverzekeraar zelf. Neem dan contact met ons. Je zorgpas wordt bovendien zo snel mogelijk naar je opgestuurd. Is de basisverzekering voldoende of heb ik aanvullende zorg nodig? Bij vragen neem je contact op met de klantenservice van de verzekeraar. Vraag Antwoord, de meestgestelde vragen op Zorgwijzer zijn hieronder verzameld: Zorgverzekeringen vergelijken op Zorgwijzer, op Zorgwijzer vind je op een laagdrempelige manier een passende en voordelige zorgverzekering voor 2019. Slimme keuze, vrije zorgkeuze, vergelijk zorgverzekeringen, grootste zorgverzekeraars. Bij de vergelijking wordt rekening gehouden met je persoonlijke situatie, zoals je leeftijd, huidige verzekeraar, het gewenste eigen risico en je dekkingsvoorkeuren.

Inloggen of registreren - pma.info
Reinier de Graaf, loc

Hoeveel eigen risico kan ik me veroorloven? Vervolgens vraag je de nieuwe zorgverzekering aan door je persoonlijke gegevens in te vullen, waaronder de NAW-gegevens en je Burgerservicenummer (BSN). Wij helpen je met het vinden van de beste zorgverzekering. Eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken en besparen met Zorgwijzer. Hulp en antwoorden, vergelijken is onze zorg. Goed om te weten: Als je voor 1 januari van het nieuwe kalenderjaar overstapt, wordt je huidige zorgverzekering automatisch voor je opgezegd. Bovendien kun je verschillende verzekeringen naast elkander beoordelen, zodat je precies ziet waar de verschillen liggen. Na het maken van een keuze voor een bepaalde ziektekostenpolis word je dus altijd doorgestuurd naar de veilige omgeving van de verzekeraar. Van je nieuwe verzekeraar ontvang je binnen enkele minuten een bericht met bevestiging dat de verzekering is aangevraagd. Bij een online overstap heb je altijd recht op 14 dagen bedenktijd. Overstappen bij de zorgverzekeraar zelf.

De nieuwe zorgpolis gaat in per 1 januari van het nieuwe jaar. Gratis opzegservice, je huidige zorgverzekering wordt automatisch voor je opgezegd. Eerlijk vergelijken, op basis van jouw voorkeuren komt de vergelijking tot stand.