comics station met korting

van Familiepark Nienoord. De hele dag rennen, springen en glijden in de speeltuin op glijbanen, springkussens, in klimkastelen en draaimolens. Ontdek meer dan 40 attracties, in t echt en. Bezoek de website van Xpo Center Bruges. Vul bij promotiecode je vouchercode in en klik op het vinkje. Vanaf loopt de tijdelijke tentoonstelling Mummies in Bruges, Secrets of Ancient Egypt. Surf nadien naar deze website: /events. In Comics Station Antwerp beleef je unieke avonturen samen met je favoriete striphelden.

Comics Station, antwerp tickets met korting - Dagtickets
Korting pretparken, comics Station

Herroepen van deze veiling is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de voucher. Op vertoon van je abonnement krijg je van tem 4 november korting op het volwassen tarief (officieel geafficheerde prijs). Waardering: 5 dinsdag 6 november 2018 om 19:17 uur. Openingsuren Comics Station, woensdag van 12 17u, zaterdag en zondag: 10 17u30. Zelf doen en experimenteren is de boodschap! Maak een nieuw account aan of login met uw bestaande account. Op vrijdag.11 was de comic station overbevolkt. TIP: combineer Comics Station Antwerp met een dag shoppen of het bezoeken van de bezienswaardigheden van Antwerpen. Na het plaatsen van de reservering ontvang je de officile e-tickets vanuit Comics Station Antwerp.

Het pretpark is gesloten op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.u.v. Met de hoogste indoor glijbaan ter wereld, van maar liefst 22,5 meter hoog! Hemelrijk en Drakenrijk zijn plekken waar gasten 365 dagen per jaar Happy Together kunnen zijn! Belgische schoolvakanties: 10 17u30, praktische info: Kinderen jonger dan 3 jaar mogen gratis binnen.

Urban decay kortingscode
20 procent kortingscode zalando