parkeergarage drents museum openingstijden

kaart is gekocht. Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar de Balkenweg/ de N371. Assen, vlakbij het stadhuis en rechtbank van Assen. Houd deze site in de gaten voor voordelige treinkaartjes en klik hier wanneer je met een groep reist. Aan het einde van het Museumlaantje ga je linksaf richting het Jacob Cramerplein. Maximum tarief per dag:.00 / carparks0'tarief_per_x'? Je volgt de weg naar de Haarweg (ga rechtdoor over de rotonde). De parkeergarage is een prima locatie voor een bezoek aan het centrum van Assen. Met de trein naar het museum? . Parkeerzone 21142, adres, torenlaan 18 9401 HR Assen, tariefinformatie, tarief per 15 minuten:.00. Openingstijden Parkeergarage Doevenkamp, open 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Openingstijden & tickets Drents Museum Parkeergarage Torenlaan (Drents Museum) Assen Parkeergarage Drents museum - Park-line Parkeren Parkeergarage Torenlaan Assen Bijzondere muurschildering in Parkeergarage Drents Museumparkeergarage drents museum openingstijden

Museumkaarten kunnen zowel bij ons aan de kassa als hier online worden aangeschaft.
Er zijn diverse parkeergelegenheden in de omgeving van het museum.

Jopie huisman museum openingstijden
Kortingscode militair museum soesterberg

Toegankelijkheid, met de Park-line Garagekaart. De maximale parkeertijd is drie uur. Mindervalide bezoekers kunnen gebruikmaken van de parkeerplaatsen die speciaal zijn aangelegd voor gehandicapten (zoals de invalidenparkeerplaats aan De Brink). Vanuit Hoogersmilde (West vertrek in noordoostelijke richting op de Rijksweg/ de N371 (12 km, vervolg deze weg naar de Hoofdweg). Voor de parkeergarages Stadhuis, Citadel en Mercurius is het mogelijk een weekkaart te kopen. Plattegrond Kaart Parkeergarage Doevenkamp Assen, alle parkeergarages in Assen, parkeergarage Doevenkamp Assen. Doorrijhoogte : 1m85, parkeercapaciteit : 246 plekken, mindervalidenplaatsen :. Je neemt op de rotonde de 1ste afslag naar de Balkenweg / de N371. Torenlaan, parkeergarage Torenlaan is gelegen in het zuidelijk deel van het centrum van. Doorrijhoogte : 1m85, parkeercapaciteit : 192 plekken, mindervalidenplaatsen :.