korting sea life blankenberge

als je pech hebt en het nét regent tijdens jouw vakantie aan zee? Stop met rondzoeken, verzamel alle kortingen van jouw favoriete webshops handelszaken op 1 plaats. Relevante blogartikels, om de verzorging van deze zeehondjes te ondersteunen, kan je ook én van de pups adopteren. Bereik de overkant via verschillende hindernissen.

In het grote buitengedeelte maak je bovendien kennis met de pinguns, de otters en de imposante zeeleeuwen. Een duikbril en duiklogboek verrassing. Waar wacht je op, schrijf je hieronder.

korting sea life blankenberge

Zo moet je wandelen over bewegende balken en kan je als een koorddanser over een touw lopen. Toegang tot, sEA, lIFE, blankenberge op een gekozen dag tot 2 maand na aankoopdatum. Wellicht het bekendste onderdeel van, sEA, lIFE, blankenberge is het zeehondenopvangcentrum, waar aangespoelde zeehondenpups worden opgevangen en verzorgd. Ook interessant: Deze, sEA, lIFE, blankenberge deals heb je gemist, over. Van spectaculaire haaien in de haaientunnel, beruchte piranhas, het nationaal kweekprogramma voor zeepaardjes tot een prachtige zeeschildpad met een beperking je vindt het allemaal. Daarnaast is de deal zichtbaar onder 'mijn vouchers'. Registreren is 100 gratis en biedt tal van voordelen. Word lid van onze leuke community en geniet net als duizenden andere Belgen van gratis staaltjes, winacties ns met korting en exclusieve kortingen die enkel voor leden van TagCity bestemd zijn. Toegang tot alle educatieve presentaties. Blijf op de hoogte.