reizen per trein met anonieme ov chipkaart

dan zie je op de kaartlezer wat je reis gekost heeft. De eindbestemming is voor de controleur immers onbekend. Het is echter wel nodig dat er voldoende saldo op de kaart staat. Zij gebruikt daarbij teksten en tekeningen en ze laat bezoekers oefenen. Neem dan een kijkje op (nieuw venster). . Hongkong, waar twee jaar eerder. Het reisrecht is alleen geldig wanneer er op de juiste manier in- en uitgecheckt wordt. 8 Ook bij Connexxion verdwijnen contante betalingen per 10 december 2017 of (dit verschilt per regio). Een zakelijke OV-chipkaart, bijvoorbeeld de NS Business Card en Mobility Card. Is er een onverwachte verstoring tussen Arnhem en Deventer, dan kan men omreizen via Utrecht en Amersfoort.

Op bepaalde verbindingen geldt een maximumtarief (aftoppen waarbij het reisbedrag nooit hoger wordt dan het bepaalde bedrag. Afhankelijk van het abonnement dat op de OV-chipkaart staat kan dit een kaartje met korting of vrij reizen voor het Nederlandse traject zijn. Kinderen jonger dan 4 jaar kunnen kosteloos meereizen en hebben hierdoor geen OV-chipkaart nodig. Dit geldt dan voor de eerstvolgende reis. De kaartlezer gaat na of je gereisd hebt op een reisproduct of saldo. Er wordt dan een langere reisroute in rekening gebracht. Vaak worden er dan bij het busstation verplaatsbare chippalen geplaatst. Vergeet niet uit te checken! Met de kaart kunnen ook de toegangspoortjes van een vervoerder geopend worden. Ook deze kaarten zijn vaak duurder ten opzichte van reizen op saldo. Met de OV-chipkaart is een retourkorting nog steeds mogelijk, namelijk door binnen 35 minuten terug te reizen. Netabonnement (Particulier) Landelijk altijd vrij reizen in bus, tram en metro (niet geldig in Waterbus Rotterdam-Drechtsteden ) Sentire Abonnement voor blinden- en slechtzienden voor reizen in bus (behalve nachtbus tram, metro en openbaar vervoer te water (behalve RET Fast Ferry).

Heeft u een anonieme OV-chipkaart? Bij verstoringen mag men in principe zonder bijbetaling een andere reisweg volgen. Deze dagkaart is uitsluitend bij een NS-automaat te verkrijgen.

Kortingscode perry sport oktober 2019
Tikibad tickets met korting
Kaarten corpus met korting
Primera aanbieding treinkaartjes