ijssculpturen amsterdam korting

jaar mogelijk, op alle dagen van de week. Ook cultuur staat hoog in het vaandel bij. In deze workshop leren we iedereen de kneepjes van het vak aan en zullen de ijssculpturen beoordeeld worden op de samenwerking en originaliteit door een interne of externe "deskundige" jury, waarna een leuke prijsuitreiking zal volgen! Home ¬Ľ IJsbeelden Festival Zwolle, last update:, honderden tonnen sneeuw en ijs omgetoverd in de meest prachtige sculpturen, dat is het Nederlands IJsbeelden Festival. Een compleet overzicht van kortingskaartjes voor dagen uit vind. Nadat iedere groep een goed concept bedacht (en geschetst) heeft, gaan we daadwerkelijk beginnen met het sculpturen. IJssculpturen vanaf 50 personen 27,50.p. Je hoeft je niet schuldig te voelen over een grote aankoop, want je hebt inmiddels een aantrekkelijke prijsvermindering in de wacht gesleept! Registreer je nu voor de gratis nieuwsbrief van en krijg ook korting! Profiteer van kortingsacties tijdens het IJsbeelden Festival.

Ijssculpturen amsterdam korting
ijssculpturen amsterdam korting

Welkomstdrankje uit glas van ijs : 7,50.p. Nederlands IJsbeelden Festival, locatie, rieteweg 4 8011 AB Zwolle, nederland. Vele bezoekers gingen jou al voor, wanneer ga jij weer eens een dagje weg? Plan je route langs de festival locaties. Culturele route met een twist, culinaire route.

Combineer het bezoek aan het IJsbeelden Festival met trampoline springen voor de kids. Met behulp van kettingzagen maken tientallen ijskunstenaars indrukwekkende ijssculpturen. Kies een restaurant in Zwolle. IJssculpturen 30 tot 50 personen 23,50.p. Op de pagina van een specifieke actie krijg je alvast een sfeerimpressie met wat informatie en een aantal fotos. De locatie is gunstig gelegen ten opzichte van de snelweg A28 (afrit 18 Zwolle-Zuid) of 19 (Zwolle-Centrum) bereikbaar. Om in de sfeer te komen, kan je het programma starten met een heerlijk drankje uit een glas van ijs!

Zoeva kwasten korting
Space scooter korting
Pets place korting
Slagharen korting lidl